2025 23-Daagse Hurtigruten expeditie; Ontdek Antarctica en Patagonië

Boek deze reis

vanaf € 5.749
Beschikbaarheid en boeken

Dompel uzelf onder in de bevroren wereld van het zevende continent en de natuurlijke schoonheid van de fjorden van Chili tijdens deze Antarctische zomerexpeditiecruise. Spot pinguïns, zeehonden, walvissen, vogels en meer terwijl we het wilde Antarctica, de wonderen van de Chileense fjorden en de adembenemende Zuid-Amerikaanse kustlijn ontdekken.
Ontdek Patagonië en Antarctica in één reis.
Uw ontdekkingsreis naar Antarctica heeft geen vaste route, maar omvat ijscruises en landingen waar mogelijk. De rijke wateren en landingsplaatsen zijn de thuisbasis van verschillende dieren in het wild, zoals walvissen, zeehonden en pinguinsoorten zoals Adelie, Chinstrap en Gentoo. Vogelaars moeten uitkijken naar jagers, stormvogels en sterns.

Ook de Chileense kust biedt een reis vol avontuur en verwondering. Hier ontdekt u de prachtige fjorden en maakt u kennis met authentieke Chileense dorpjes. We stoppen bij Puerto Natales, de toegangspoort tot het nationale park Torres del Paine, en verkennen de legendarische wateren van Patagonië en de koloniale stad Castro. Vervolgens varen we door naar Valparaíso, met zijn kleurrijke wirwar van geplaveide steegjes en mooie pleinen.
Vertrek mogelijkheden
Vertrekdata 2025 – 15/03
Reisschema
1 nacht
Vliegreis Amsterdam – Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket)

Transfer Santiago de Chile Airport – Hotel Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket)
1 nacht
Hotelovernachting in Santiago de Chile inclusief ontbijt

Transfer Hotel Santiago de Chile – Santiago de Chile Airport

Economy vliegreis Santiago de Chile – Punta Arenas

Transfer Punta Arenas Airport – Hurtigruten kade
21 nachten
Expeditiereis per MS Fram met volpension aan boord

Transfer Hurtigruten kade – Santiago de Chile Airport (bij te boeken terugreis pakket)
1 nacht
Vliegreis Santiago de Chile – Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket)

Vervoer
Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Santiago de Chile. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar zijn, kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.