2025 19-Daagse Hurtigruten expeditie Antarctica en de Falkland eilanden

Boek deze reis

vanaf € 5.022
Beschikbaarheid en boeken

Dit avontuur brengt u naar Zuid-Amerika, de Falkland eilanden en Antarctica. Zie pinguins, zeehonden en walvissen, maak wandelingen op het ijs en kajak tussen ijsbergen. Aan boord van het schip MS Fridtjof Nansen is er ook zoveel te doen. Maak gebruik van het Science Center voor spannende lezingen, activiteiten en meer, allemaal ontworpen om uw reis te verbeteren. Het ervaren expeditieteam zal u meenemen op verschillende landingen met de kleine expeditieboten waardoor u nog meer kunt genieten van de intense natuur in deze afgelegen gebieden.
Beleef Antarctica, Patagonië en de Falkland eilanden in één reis!
Vaar door de ijskoude wateren terwijl we van Ushuaia naar Antarctica reizen. Wanneer we aankomen op het spannende en buitenaardse zevende continent, schakelen we over naar de expeditiemodus. We houden de omstandigheden in de gaten om ons voor te bereiden op het best mogelijke avontuur en we proberen verschillende activiteiten zoals kajakken, ijscruises, wildobservaties, wandelen en nog veel meer.

Daarna varen we door naar de Falkland eilanden. Verken de glooiende groene heuvels en het witte zand van de pittoreske Falklands-archipel. U zult genieten van een bezoek aan de charmante hoofdstad Stanley en de pinguïn-, albatrossen- en zeehondenkolonies zien die de kusten bevolken. Als we verder noordwaarts varen naar Puerto Madryn, wachten warme zandstranden en een rustig natuurgebied op u.
Vertrek mogelijkheden
Vertrekdata 2025 – 17.03
Reisschema
1 nacht
Vliegreis Amsterdam – Buenos Aires (bij te boeken heenreis pakket)

Transfer Buenos Aires Airport – Buenos Aires Hotel (bij te boeken heenreis pakket)
1 nacht
Hotelovernachting in Buenos Aires inclusief ontbijt

Transfer Buenos Aires Hotel – Buenos Aires Airport

Economy vliegreis Buenos Aires – Ushuaia

Transfer Ushuaia Airport – Hurtigruten kade
17 nachten
Expeditiereis per MS Fridtjof Nansen met volpension aan boord

Transfer Hurtigruten kade – Buenos Aires Airport (bij te boeken terugreis pakket)
1 nacht
Vliegreis Buenos Aires – Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket)

Vervoer
Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar zijn kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. Let op: Het vertrek op de heenreis is een dag eerder in verband met een nachtvlucht.