2024 SINGLE SPECIAL 18-Daagse Zuidpool expeditie Antarctica

Boek deze reis

vanaf € 5.022
Beschikbaarheid en boeken

Dit is een van onze langste expedities op Antarctica, met vertrek op het hoogtepunt van de zomer en met een poging onder de Antarctische Cirkel te varen. We proberen zelfs de meest afgelegen maar prachtige Marguerite Bay te bereiken. Boek deze reis nu tijdelijk extra voordelig zonder eenpersoonstoeslag.
Beleef een onvergetelijke reis naar Antarctica 
Dit is een van onze langste expedities op Antarctica, met vertrek op het hoogtepunt van de zomer en met een poging onder de Antarctische Cirkel te varen. We proberen zelfs de meest afgelegen maar prachtige Marguerite Bay te bereiken.
De Argentijnse hoofdstad is de geboorteplaats van de tango, de thuisbasis van gepassioneerde voetbalfans en een wereldcentrum voor alles wat cultureel en culinair is. Nadat u hier aan het begin een nacht hebt doorgebracht, gaat u naar Ushuaia om aan boord van uw expeditieschip te gaan en uw reis naar het zuiden voort te zetten. Wanneer we de Drake Passage oversteken, kan het weer en het zee-ijs hier aan de rand van de wereld onvoorspelbaar zijn. Daarom hebben we geen vaste reisroute als we naar Antarctica reizen, maar houden we de huidige omstandigheden nauwlettend in de gaten en beslissen we voor elke dag de beste locaties. Het is wat we graag de expeditiefactor noemen.
Bereid u voor op tien volle dagen op Antarctica, vol ontzag voor immense ijsbergen en walvissen, vele soorten zeevogels spotten en kolonies pinguïns met hun kuikens. Het mildere weer van het seizoen heeft mogelijk een pad gecreëerd door het zee-ijs ten zuiden van de Antarctische Cirkel, helemaal naar Marguerite Bay om daar mogelijk de afgelegen onderzoeksstations te bezoeken. 
Vertrek mogelijkheden 
Vertrek data 2024 – 23.01 / 08.02 
Reisschema
1 nacht 
Vliegreis Amsterdam – Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket).
 
Transfer Buenos Aires airport – Hotel Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket)
1 Nacht
Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt 
 
Transfer hotel – luchthaven.
 
Vliegreis Buenos Aires – Ushuaia.
 
Transfer luchthaven – kade 
16 Nachten
Expeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord.
 
Transfer kade – luchthaven. 
 
Vliegreis Ushuaia – Buenos Aires
 
Transfer Buenos Aires Jorge Newbery airport – Hotel Buenos Aires (bij te boeken, terugreis pakket)
1 Nacht
Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken; terugreis pakket)
 
Transfer Hotel Buenos Aires – Buenos Aires Airport (bij te boeken; terugreis pakket)
1 Nacht
Vliegreis Buenos Aires – Amsterdam (bij te boeken, terugreis pakket).

Vervoer
Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.  
Voorwaarden Single aanbieding
– Niet geldig op reeds gemaakte boekingen.
– De aanbieding is geldig t/m 31.12.2023.
– Deze aanbieding is beschikbaar op geselecteerde afvaartdata en expeditiereizen.
– Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem. In de online prijsopgave vindt u het meest voordelige tarief. Indien deze niet meer beschikbaar is zullen wij u hierover berichten alvorens de reis definitief te boeken.
– Let op! Dit is een single prijsaanbieding. U boekt een individuele single reis tegen een zeer voordelige prijs.
– Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid en cruise only.