2024/25 23-Daagse Hurtigruten Ultieme expeditie naar Antarctica, Falkland eilanden en South Georgia

Boek deze reis

vanaf € 5.022
Beschikbaarheid en boeken

Deze expeditie neemt u mee naar de geïsoleerde Falkland eilanden en het prachtige South Georgia voordat u het grote continent Antarctica gaat ontdekken. Het weer bepaalt de agenda in dit gebied, dus in echte expeditiestijl zullen we ons aanpassen aan de omstandigheden en een werkelijk onvergetelijk avontuur beleven.
Antarctica op zijn best!
Deze expeditiereis vertrekt vanuit Chili om de unieke wereld van de Falkland eilanden, South Georgia en Antarctica te verkennen. De Falkland eilanden zijn winderig en prachtig en ze herbergen een grote verscheidenheid aan dieren in het wild, terwijl South Georgia kolonies pinguins en zeehonden heeft en is aangewezen als belangrijk vogelgebied. Het is een plek met spectaculaire berglandschappen, pelsrobbenkolonies en verlaten walvisstations.

Daarna varen we door naar Antarctica. Elke dag wordt onze route geleid door de natuur en maken we het beste van de lokale omstandigheden. Elke zonsopgang biedt iets anders en spannends. In oktober en november beginnen pinguins op het zevende continent te nestelen. In december en januari brengt de zomer langere, mildere dagen en in februari en maart zijn er veel walvissen en pinguinkuikens. Kom aan wal op geisoleerde stranden om wilde dieren te zien in ijslandschappen, maak kajaktochten in ongerepte wateren met voorbij drijvende ijsbergen of breng een nacht door in een tent onder de sterrenhemel.
Vertrek mogelijkheden
Vertrekdata 2024 – 09.11 – 30.11 – 21.12
Vertrek data 2025 – 11.01 – 01.02 – 22.02
Reisschema
1 nacht
Vliegreis Amsterdam – Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket)

Transfer Santiago de Chile Airport – Hotel Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket)
1 nacht
Hotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt

Transfer Hotel Santiago de Chile – Santiago de Chile Airport

Economy vliegreis Santiago de Chile – Punta Arenas

Transfer Punta Arenas Airport – Hurtigruten kade
21 nachten
Expeditiereis per MS Fram met volpension aan boord

Transfer Hurtigruten kade – Punta Arenas Airport

Economy vliegreis Punta Arenas – Santiago de Chile

Transfer Santiago de Chile Airport – Hotel Santiago de Chile (bij te boeken terugreis pakket)
1 nacht
Hotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt (bij te boeken terugreis pakket)

Transfer Hotel Santiago de Chile – Santiago de Chile Airport (bij te boeken terugreis pakket)
1 nacht
Vliegreis Santiago de Chile – Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket)

Vervoer
Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Santiago de Chile. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.