2024 12-Daagse Hurtigruten expeditie – De ultieme Spitsbergen expeditie

Boek deze reis

vanaf € 5.022
Beschikbaarheid en boeken

12-dagen lang genieten van het ongerepte Spitsbergen
Verken gletsjers, bergen en fjorden in het westen en de kale wildernis van de High Arctic in het oostelijke deel van Svalbard. Geniet van expeditie landingen, wandelingen, kajakken en andere activiteiten in de grootste Arctische wildernis van Europa. Een reis rondom Spitsbergen biedt u voldoende gelegenheid om alle aspecten van dit fascinerende arctische eiland te verkennen.
Tijdens deze reis ziet u enkele van de meest spectaculaire fjorden van Spitsbergen. Het oostelijke deel van Svalbard is verdeeld in twee grote natuurreservaten. Samen vormen ze een van de laatste grotendeels ongerepte natuurgebieden in Europa. Het doorkruisen van de grote fjord ten oosten van Spitsbergen geeft u een spectaculair uitzicht op de oostkust van het eiland met honderden gletsjers en bergen. Als we geluk hebben, ontmoeten we enkele van de zeezoogdieren van Svalbard, zoals zeehonden en walrussen, en overal waar ijs is, is er een grote kans om ijsberen te spotten tijdens deze reis!
Vertrekmogelijkheden
Vertrekdata 2024 – 08.07
Reisschema

Economy vliegreis Amsterdam – Oslo (niet inbegrepen)

Economy vliegreis Oslo – Longyearbyen (inbegrepen, vluchttijden worden bekend bij boeking)

Transfer airport – hotel Longyearbyen
1 Nacht
Hotelovernachting in Longyearbyen incl. ontbijt en lunch

Transfer hotel – Hurtigruten kade
10 Nachten
Expeditiereis per MS Fram met volpension aan boord.

Transfer Hurtigruten kade – airport

Economy vliegreis Longyearbyen – Oslo (inbegrepen, vluchttijden worden bekend bij boeking)

Economy vliegreis Oslo – Amsterdam (niet inbegrepen)
Vervoer
De vluchten vanuit Oslo naar Longyearbyen en v.v. zijn inbegrepen in dit pakket, bij boeking worden de tijden bekend gemaakt. De vluchten vanuit Amsterdam naar Oslo kunnen wij ook voor u reserveren. De prijzen en de tijden van de vluchten vanuit Amsterdam naar Oslo en vanuit Oslo naar Amsterdam zijn onder voorbehoud en moeten wij aanvragen. Wij zullen u uiteraard over deze tarieven en tijden berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. Vluchten zijn vanaf 11 maanden voor vertrek boekbaar.
Let op: het kan voorkomen dat er voorafgaand of na afloop van uw reis een extra overnachting in Oslo bijgeboekt dient te worden in verband met de doorverbinding van de vlucht naar of vanuit Longyearbyen. Uiteraard zullen wij u hierover informeren indien dit van toepassing is op uw reis.