2023 10-Daagse Hurtigruten Expeditie rondom Spitsbergen – In het rijk van de ijsbeer

Boek deze reis

vanaf € 5.022
Beschikbaarheid en boeken

Stap aan boord van MS Spitsbergen en beleef Spitsbergen met Hurtigruten.
Deze expeditie is uniek, met een veelvoud aan landingsplaatsen en opwindende ervaringen in het noordpoolgebied. We willen boven 80º N varen, om u naar de ijsrand van de Noordelijke IJszee te brengen. Het avontuur omvat verschillende excursies, waaronder wandelen, kajakken en andere activiteiten op het land en op het water. Er is ook een goede kans dat we een ijsbeer zullen zien – er zijn tenslotte meer ijsberen dan dat er mensen op Spitsbergen zijn.
De zomer zorgt voor prachtige kleuren en contrasten! U zult genieten van dramatische gletsjers, majestueuze bergformaties, diepe fjorden, bruisende vogelkliffen en eindeloze arctische toendra met zijn gevarieerde flora en fauna. De middernachtzon maakt het mogelijk om eindeloos te genieten aan boord van Hurtigruten.
Vertrek mogelijkheden
Vertrekdata 2023 – 07.06 / 15.06 / 23.06 / 01.07 / 09.07 / 15.09
Reisschema

Economy vliegreis Amsterdam – Oslo (niet inbegrepen)

Economy vliegreis Oslo – Longyearbyen (inbegrepen, tijden onder voorbehoud en prijzen op aanvraag)

Transfer vliegveld Longyearbyen – Hotel Longyearbyen
1 Nacht
Hotelverblijf in Longyearbyen incl.ontbijt & lunch

Transfer hotel Longyearbyen – Hurtigruten kade incl. excursie
8 Nachten
Expeditiereis per MS Spitsbergen met volpension aan boord.

Transfer Hurtigruten kade – Longyearbyen vliegveld

Economy Vliegreis Longyearbyen – Oslo (inbegrepen, tijdens onder voorbehoud en prijzen op aanvraag)

Economy Vliegreis Oslo – Amsterdam (niet inbegrepen)

Vervoer
De vluchten vanuit Oslo naar Longyearbyen en v.v. zijn inbebrepen in dit pakket, bij boeking worden de tijden bekend gemaakt. De vluchten vanuit Amsterdam naar Oslo kunnen wij ook voor u reserveren. De prijzen en de tijden van de vluchten vanuit Amsterdam naar Oslo en vanuit Oslo naar Amsterdam zijn onder voorbehoud en moeten wij aanvragen. Wij zullen u uiteraard over deze tarieven en tijden berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.
Let op: het kan voorkomen dat er voorafgaand of na afloop van uw reis een extra overnachting in Oslo bijgeboekt dient te worden in verband met de doorverbinding van de vlucht naar of vanuit Longyearbyen. Uiteraard zullen wij u hierover informeren indien dit van toepassing is op uw reis.