2022/23 12-Daagse expeditie Antarctica, Hoogtepunten van het bevroren continent

Boek deze reis

vanaf € 5.022
Beschikbaarheid en boeken

Beleef een onvergetelijke reis naar Antarctica
Ga met ons mee aan boord van de MS Fridtjof Nansen als u het vogels kijken naar een geheel nieuw niveau tillen! We reizen naar Antarctica, het koudste, droogste en windigste continent op aarde voor een ontmoeting van heel dichtbij met haar wilde dieren. Vroege Antarctische ontdekkingsreizigers dachten dat pinguins vissen waren en dienovereenkomstig werden zij ingedeeld in deze diersoort.
Antarctica kent geen permanente inwoners, het is uitsluitend voorbestemd voor de wetenschap en de rust. Het continent is niet alleen het meeste zuidelijke, maar ook het koudste, droogste, hoogste en zuiverste continent ter wereld. Ondanks de sneeuw en ijsmassa is Antarctica een thuis voor miljoenen pinguïns en duizenden robben. Het is tevens een rijk voedselgebied voor een groot aantal walvissen tijdens de Antarctische zomermaanden.
Wees voorbereid om te worden overweldigd door deze verbazingwekkende vogels in hun grote, dichte bevolkte kolonies van soms meer dan 180.000 vogels. De bezienswaardigheden, de geuren en het lawaai van deze enorme kolonies zijn onvergetelijk. Wanneer de kans zich voordoet zullen we onze kajaks te water laten, tenten aan de wal opzetten en nemen we u mee op onvergetelijke wandelingen ter verkenning van de laatste onaangetaste en meest prachtige plaatsen op de planeet.
Vertrek mogelijkheden
Vertrek data 2022 – 08.11 / 18.11 / 08.12 / 18.12 / 28.12
Vertrek data 2023 – 07.01 / 17.01 / 27.01 / 22.02 / 04.03
Reisschema
1 nacht
Vliegreis Amsterdam – Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket).

Transfer Buenos Aires airport – Hotel Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket)
1 Nacht
Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt

Transfer hotel – luchthaven.

Vliegreis Buenos Aires – Ushuaia.

Transfer luchthaven – kade
10 Nachten
Expeditiereis per MS Fridtjof Nansen met volpension aan boord.

Transfer kade – luchthaven.

Vliegreis Ushuaia – Buenos Aires

Transfer Buenos Aires Jorge Newbery airport – Hotel Buenos Aires (bij te boeken, terugreis pakket)
1 Nacht
Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken; terugreis pakket)

Transfer Hotel Buenos Aires – Buenos Aires Airport (bij te boeken; terugreis pakket)
1 Nacht
Vliegreis Buenos Aires – Amsterdam (bij te boeken, terugreis pakket).

Vervoer
Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.