2022 19-Daagse Hurtigruten expeditie; Ontdek Antarctica, Patagonië en de Chileense Fjorden

Boek deze reis

vanaf € 5.749
Beschikbaarheid en boeken

Ontdek Patagonië en Antarctica in een reis!
Dit is een echt een diverse expeditie, met hoogtepunten zoals een aanatal dagen op Antarctica doorbrengen voordat je naar de Chileense fjorden gaat, de rijke natuur van Patagonië ziet en een bezoek brengt aan een van de meest schilderachtige nationale parken ter wereld. Geniet van de tijd die u doorbrengt aan wal, kajakken, wandelen en ontmoetingen met pinguïns, vogels en zeehonden.
We passeren de verraderlijke Drake Passage naar Antarctica en de machtige bevroren vergezichten van het zuiden. In Antarctica zullen we proberen op verschillende plaatsen landingen te maken, waaronder historische locaties zoals het ringvormige Deception Island. Dit was vroeger tot 1905 een grote haven voor walvisvaarders. Of Cuverville Island, de thuisbasis van een van de grootste bekende kolonies Chinstrap-pinguïns, en het Britse station Port Lockroy uit de Tweede Wereldoorlog; en Wilhelmina Bay, vaak “Walvismina Baai” genoemd, vanwege de grote aantallen bultruggen die hier gespot worden. Brown Bluff is herkenbaar aan de 750 meter hoge kliffen die het landschap domineren. Pinguïns, zeehonden, walvissen en grote zwermen zeevogels geven leven aan dit surrealistische en prachtige landschap. We brengen je aan wal om enkele van de meest unieke dieren in het wild te ervaren terwijl je voet op het Antarctische continent zet. U krijgt ook de kans krijgen om in het ijskoude water te kajakken. En terwijl u aan boord van ons comfortabele schip bent, geniet u van deskundige lezingen over de rijke geschiedenis van Antarctica, zodat u nog meer kennis krijgt van wat u onderweg zult meemaken.
Vertrek mogelijkheden
Vertrek data 2022 – 17.03.2022
Reisschema
1 Nacht
Vliegreis Amsterdam – Santiago de Chile (bij te boeken, heenreis pakket)

Transfer Luchthaven – Hotel Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket)
1 Nacht
Hotel verblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt

Transfer hotel Santiago de Chile – Luchthaven Santiago de Chile

Economy vliegreis Santiga de Chile – Punta Arenas
17 Nachten
Expeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord.

Transfer Valparaiso kade- Hotel Santiago de Chile (bij te boeken, terugreis pakket)
1 nacht
Hotel verblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt (bij te boeken, terugreis pakket)

Transfer Hotel Santiago de Chile – Luchthaven Santiago de Chile (bij te boeken, terugreis pakket)
1 nacht
Vliegreis Santiago de Chile- Amsterdam (bij te boeken, terugreis pakket)

Vervoer
Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Santiago de Chile. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.