2022 12-Daagse Hurtigruten expeditie – De ultieme Spitsbergen expeditie

Boek deze reis

vanaf € 5.022
Beschikbaarheid en boeken

12-dagen lang genieten van Spitsbergen
Verken gletsjers, bergen en fjorden in het westen en de kale wildernis van de High Arctic in het oostelijke deel van Svalbard. Geniet van expeditie landingen, wandelingen, kajakken en andere activiteiten in de grootste Arctische wildernis van Europa.
Een reis rondom Spitsbergen biedt u voldoende gelegenheid om alle aspecten van dit fascinerende arctische eiland te verkennen.
Tijdens deze reis ziet u enkele van de meest spectaculaire fjorden van Spitsbergen. Het oostelijke deel van Svalbard is verdeeld in twee grote natuurreservaten. Samen vormen ze een van de laatste grotendeels ongerepte natuurgebieden in Europa. Het doorkruisen van de grote fjord ten oosten van Spitsbergen geeft je een spectaculair uitzicht op de oostkust van het eiland met honderden gletsjers en bergen. Als we geluk hebben, ontmoeten we enkele van de zeezoogdieren van Svalbard, zoals zeehonden en walrussen, en overal waar ijs is, is er een grote kans om ijsberen te spotten tijdens deze reis!
Vertrekmogelijkheden
Vertrekdata 2022 – 16/07 – 26/07 – 05/08 – 15/08 – 25/08 – 04/09
Reisschema

Vliegreis Amsterdam – Oslo (Bij te boeken)

Vliegreis Oslo – Longyearbyen

Transfer airport – Hotel
1 Nacht
Hotelovernachting in Longyearbyen incl. ontbijt en lunch

Transfer hotel- Hurtigruten kade
10 Nachten
Expeditiereis per MS Spitsbergen met volpension aan boord.

Transfer Hurtigruten kade – airport

Vliegreis Longyearbyen – Oslo

Vliegreis Oslo – Amsterdam (Bij te boeken)
Vervoer
Wij kunnen uw vluchten ook verzorgen voor Olso Gardemoen. In de online prijsopgave kunt u een heen en terug reis optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.