2021/22 18-Daagse Hurtigruten expeditie; Chileense fjorden, Antarctica & Falkland eilanden

Boek deze reis

vanaf € 5.749
Beschikbaarheid en boeken

Ontdek het magische continent Antarctica
In Antarctica zullen we landen op historische locaties zoals ringvormig Deception Island, een belangrijke haven voor walvisvaarders tot 1905. Of Cuverville Island, de thuisbasis van een van de grootste bekende kolonies van Chinstrap-pinguïns, en het Britse station Port Lockroy uit de Eerste Wereldoorlog II; en Wilhelmina Bay, vaak “Walvismina Baai” genoemd, vanwege de grote aantallen bultruggen hier gespot. Brown Bluff is herkenbaar aan de kliffen van 750 meter die het landschap domineren. Onze landingen bieden u de mogelijkheid om te gaan wandelen, de kajaks op het water te nemen, te cruisen tussen walvissen die het wateroppervlak doorbreken en de lokale pinguïns te ontmoeten. Als moderne ontdekkingsreizigers kom je op een milieuvriendelijke manier een ongerepte wildernis tegen terwijl je aan boord van ons ultramoderne expeditieschip vaart.
Vertrek mogelijkheden
Vertrek data 2021 – 08.11 / 24.11 / 10.12 / 26.12
Vertrek data 2022 – 11.01 / 27.01 / 12.02 / 28.02
Reisschema
1 Nacht
Vliegreis Amsterdam – Santiago de Chile (bij te boeken, heenreis pakket)

Transfer Luchthaven – Hotel (bij te boeken, heenreis pakket)
1 Nacht
Hotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt.

Transfer hotel – luchthaven.

Vliegreis Santiago de Chile – Punta Arenas.

Transfer luchthaven – kade
16 Nachten
Expeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord.

Transfer kade – luchthaven.

Vliegreis Punta Arenas – Santiago de Chile

Transfer Luchthaven – Hotel (bij te boeken, terugreis pakket)
1 nacht
Hotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt (bij te boeken, terugreis pakket)

Transfer Hotel – Luchthaven (bij te boeken, terugreis pakket)
1 nacht
Vliegreis Santiago de Chile – Amsterdam (bij te boeken, terugreis pakket)

Vervoer
Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Santiago de Chile. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.