2020 19-Daagse Hurtigruten expeditie; Ontdek Patagonië, Chileense Fjorden en Antarctica

Boek deze reis

vanaf € 5.749
Beschikbaarheid en boeken

Vertrek 24 okt 2020
Van Valparaiso via Antarctica naar Punta Arenas met MS Fram
Deze expeditie neemt u mee naar de schoonheid van de Zuid-Amerikaanse kust en naar het magische Antarctica. Bezoek een van de meest schilderachtige nationale parken ter wereld, geniet van de rijke flora en fauna van Patagonië, de Chileense fjorden en Kaap Hoorn voordat we naar het hoogtepunt van de reis varen, Antarctica. Ontmoet de pinguïns, breng tijd door aan wal, ga kajakken of wandelen en spot vogels en zeehonden.
HoogtepuntenErvaar Patagonië en Antarctica tijdens één expeditie
Bezoek het nationale park Torres del Paine
Vaar in de Chileense fjorden en zie Kaap Hoorn
Geniet van kajakken, wandelen en het sluiten van ontmoetingen met wilde dieren op Antarctica
Ontdek de natuurlijke schoonheid van Patagonië
Beginnend in het kleurrijke Valparaiso, varen we langs de Chileense kust van besneeuwde vulkanen, prachtige meren, woeste rivieren en weelderige vegetatie. Dit uitgestrekte, ruige en prachtige landschap blijft verbazen.
Chileense fjorden en Kaap Hoorn
We reizen naar een van de meest schilderachtige nationale parken ter wereld en naar de fjorden van Chili. Dit afgelegen gebied lijkt bijna onaangeroerd door mensen. Steile valleien en krachtige bergen vormen een opvallend contrast met een weelderige kustlijn die rijk is aan dieren in het wild. Kaap Hoorn is een mystieke plek waar twee oceanen elkaar ontmoeten. Als de omstandigheden het toelaten, kunnen we hier aan wal gaan.
Antarctica
Vervolgens passeren we de verraderlijke Drake Passage naar Antarctica en de machtige bevroren vergezichten van het zuiden. In Antarctica zullen we proberen op verschillende plaatsen landingen te maken, waaronder historische locaties zoals het ringvormige Deception Island, een belangrijke haven voor walvisvaarders tot 1905. Of Cuverville Island, de thuisbasis van een van de grootste bekende kolonies van kinbandpinguïnen, en het Britse station Port Lockroy uit de Tweede Wereldoorlog; en Wilhelmina Bay, vaak “Walvismina Baai” genoemd, vanwege de grote aantallen bultruggen die hier gespot worden.
Brown Bluff is herkenbaar aan de 750 meter hoge kliffen die het landschap domineren. Pinguïns, zeehonden, walvissen en grote zwermen zeevogels geven leven aan dit surrealistische en prachtige landschap. We brengen u aan wal om enkele van de meest unieke dieren in het wild te ervaren terwijl u voet op het Antarctische continent zet. U kunt ook de kans krijgen om in het ijskoude water te kajakken. En terwijl u aan boord van ons comfortabele schip bent, kunt u genieten van deskundige gesprekken over de rijke geschiedenis van Antarctica, zodat u nog meer kunt leren over uw bestemming. Op onze terugreis passeren we opnieuw de Drake Passage, voordat deze expeditie eindigt in Punta Arenas.