Faroer Eilanden Island Hopping, 8 dagen

Boek deze reis

vanaf € 2.839
Beschikbaarheid en boeken

Bij deze unieke rondreis maakt u kennis met enkele van de meer afgelegen eilanden van de Faeröer. Een unieke kans om kleine dorpsgemeenschappen en hun traditionele manier van leven te ontdekken. Zo bezoek je het kleine Viking-eiland Skúvoy met slechts 30 inwoners. Ook overnacht u op Suðuroy, het meest zuidelijke eiland, met een indrukwekkende kliffenkust. U maakt ter plaatse gebruik van de lokale bussen en ferries en er zijn een aantal dagen waarop een gids/chauffeur u rondleidt, zoals op de eilanden Sandoy, Suðuroy en Nólsoy. Het verblijf is in B&B’s in kamers met gedeelde sanitaire faciliteiten.

Het programma van deze reis is afhankelijk van de weersomstandigheden. In voorkomende gevallen kan het zijn dat er geschoven moet worden in de overnachtingslocaties en andere elementen van de reis. Zorg voor waterdichte kleding en goede wandelschoenen.
Reisschema
1 n Tórshavn
2 n Skúvoy
2 n Suðuroy
2 n Nólsoy
Vervoer
U kunt van 1/6-31/8 dagelijks vertrekken vanaf Amsterdam naar Kopenhagen met KLM en aansluitend doorvliegen met Atlantic Airways naar de Faroer Eilanden. Voor het vervoer ter plaatse maakt u gebruik van de lokale bussen en ferries.