2024 Hurtigruten expeditie Oost-Groenland & Spitsbergen – Een echte Poolexpeditie

Boek deze reis

vanaf € 5.022
Beschikbaarheid en boeken

Ontdek aan boord van de MS Maud de prachtige landschappen en ongerepte wildernissen van IJsland, Jan Mayen, Oost-Groenland en Spitsbergen. U zult versteld staan van de ijslandschappen, fjorden, gletsjers en de dieren die u onderweg gaat tegenkomen tijdens deze bijzondere expeditie.
Arctische landschappen en ongerepte wildernissen.
Vanuit Reykjavík vaart de MS Maud naar het pittoreske Isafjordur voordat we koers zetten naar het vulkanische Jan Mayen – een van de meest afgelegen plekken op onze planeet. We gaan verder naar het prachtige Spitsbergen, bezoeken enkele van de meest opmerkelijke fjorden van Spitsbergen en zijn getuige van ontzagwekkende vergezichten, van de torenhoge bergen van Hornsund tot de weelderige, door gletsjers uitgehouwen valleien van Isfjorden.
Daarna varen we naar de ongerepte oostkust van Groenland. We zetten koers naar Scoresby Sund en brengen drie dagen door met het verkennen van de serene uitgestrektheid van 44.000 vierkante kilometer aan fjorden en gletsjers. Een bezoek aan het afgelegen Ittoqqortoormiit rondt ons avontuur af voordat we terugkeren naar Reykjavik waar de expeditiereis begon.
Vertrekmogelijkheden
Vertrekdata 2024 – 16/08 – 01/09
Reisschema

Vliegreis Amsterdam – Keflavik (bij te boeken heenreis pakket)

Transfer Keflavik Airport – Hurtigruten kade (bij te boeken heenreis pakket)
16 nachten
Expeditiereis per MS Maud met volpension aan boord.

Transfer Hurtigruten kade – Keflavik Airport (bij te boeken terugreis pakket)

Vliegreis Keflavik – Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket)
Vervoer
Wij kunnen ook de vliegreis Amsterdam – Keflavik v.v. voor u verzorgen. U kunt dit extra boeken in de online prijsopgave.