2024 Hurtigruten expeditie In het hart van Groenland

Boek deze reis

vanaf € 5.022
Beschikbaarheid en boeken

Deze reis laat u kennismaken met de bijzondere cultuur en de prachtige natuur van West-Groenland tot aan de Disko Bay. Sluit u aan bij een traditionele kaffemik met de Qaqortoq-bevolking, ontdek oude tradities in Sisimiut en geniet van de adembenemende natuur van dit UNESCO-wonder.
Beleef Groenland op zijn best.
Ons ultramoderne schip MS Fridtjof Nansen vaart vanuit Reykjavik en brengt u naar afgelegen plekken die maar weinigen te zien krijgen. Sluit u aan bij een traditionele kaffemik met de Qaqortoq-bevolking, ontdek oude tradities in Sisimiut en geniet van adembenemende fjorden, gletsjers en dieren in het wild terwijl we een UNESCO-wonder bereiken. Ervaar de rustige schoonheid van Evighedsfjord voordat we naar Nuuk varen, de fotogenieke hoofdstad van Groenland. De verbluffende panorama`s van Prince Christian Sound zullen u voor altijd bijblijven. Kijk tijdens de reis uit naar dieren in het wild, zoals muskusossen, zeearenden en alken.
Hoogtepunten
Combineer een verkenning van de ongerepte Groenlandse natuur met de fascinerende Inuit cultuur.
Begin en eindig deze cruise in IJsland.
De middernachtzon zorgt voor extra lange dagen zodat u lang kan genieten van de Groenlandse natuur.
Ontdek de Disko Baai.
Hurtigruten biedt unieke expeditiecruises naar enkele van de meest afgelegen en ongerepte wateren in de wereld. Zoals bij alle expedities is de natuur de baas. Weers-, ijs- en zeeomstandigheden zullen de reis bepalen. Hierdoor zal het daadwerkelijke reisprogramma aan boord worden gepresenteerd. Veiligheid voor alle gasten is het belangrijkste. Overwachte wendingen in het reisschema zijn niet vreemd en daarom noemen we dit een ook een expeditiereis.
Vertrekmogelijkheden
Vertrekdata 2024 – 09/06 – 24/06 – 09/07 – 24/07
Reisschema

Vliegreis Amsterdam – Keflavik (bij te boeken heenreis pakket)

Transfer Keflavik Airport – Hurtigruten kade (bij te boeken heenreis pakket)
15 nachten
Expeditiereis per MS Fridtjof Nansen met volpension aan boord.

Transfer Hurtigruten kade – Keflavik Airport (bij te boeken terugreis pakket)

Vliegreis Keflavik – Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket)
Vervoer
Wij kunnen ook de vliegreis Amsterdam – Keflavik v.v. voor u verzorgen. U kunt dit extra boeken in de online prijsopgave.