2024 Hurtigruten expeditie Groenland – Cruisen onder de middernachtzon

Boek deze reis

vanaf € 5.022
Beschikbaarheid en boeken

Groenland is adembenemend. Omringd door een enorm netwerk van gletsjers en glinsterende fjorden, vaart u langs afkalvende ijsbergen in Disko Bay, wandelt u langs ongerepte stranden en groene valleien en ziet u dieren in het wild.
Ontdek de fjorden en kleurrijke gemeenschappen van Groenland.
Vanuit Reykjavik vertrekt de MS Maud om de vredige dorpen en steden langs de zuid- en westkant van Groenland te verkennen. Ontmoet de lokale bevolking en beleef onvergetelijke ervaringen met hen, misschien inclusief een traditionele kaffemik-sociale bijeenkomst.
Bekijk enkele van de meest pittoreske fjorden en inhammen van het land, waaronder Evighed Fjord en Prince Christian Sound. In echte avontuurlijke stijl zal het bekwame expeditieteam de beste plekken vinden om te landen, of we nu op zoek zijn naar dieren in het wild bij Kvanefjord of een gletsjer naderen bij Vaigat Sound.
Hoogtepunten
Combineer een verkenning van de ongerepte Groenlandse natuur met de fascinerende Inuit cultuur.
Begin en eindig deze cruise in IJsland.
De middernachtzon zorgt voor extra lange dagen zodat u lang kan genieten van de Groenlandse natuur.
Ontdek de Disko Baai.
Hurtigruten biedt unieke expeditiecruises naar enkele van de meest afgelegen en ongerepte wateren in de wereld. Zoals bij alle expedities is de natuur de baas. Weers-, ijs- en zeeomstandigheden zullen de reis bepalen. Hierdoor zal het daadwerkelijke reisprogramma aan boord worden gepresenteerd. Veiligheid voor alle gasten is het belangrijkste. Overwachte wendingen in het reisschema zijn niet vreemd en daarom noemen we dit een ook een expeditiereis.
Vertrekmogelijkheden
Vertrekdata 2024 – 18/07
Reisschema

Vliegreis Amsterdam – Keflavik (bij te boeken heenreis pakket)

Transfer Keflavik Airport – Hurtigruten kade (bij te boeken heenreis pakket)
19 nachten
Expeditiereis per MS Maud met volpension aan boord.

Transfer Hurtigruten kade – Keflavik Airport (bij te boeken terugreis pakket)

Vliegreis Keflavik – Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket)
Vervoer
Wij kunnen ook de vliegreis Amsterdam – Keflavik v.v. voor u verzorgen. U kunt dit extra boeken in de online prijsopgave.