2024 Hurtigruten expeditie Groenland Ultieme fjorden expeditie

Boek deze reis

vanaf € 5.022
Beschikbaarheid en boeken

Verken de zelden bezochte oostkust van Groenland en ervaar de pracht van `s werelds grootste fjordensysteem, de Scoresbysund. De uitgestrekte, ongerepte wildernis van de zelden bezochte oostkust van Groenland is slechts een paar maanden per jaar per schip bereikbaar. Dat maakt deze expeditie daarom extra bijzonder!
Beleef de oostelijke fjorden van Groenland.
De uitgestrekte, ongerepte wildernis van de zelden bezochte oostkust van Groenland is slechts een paar maanden per jaar per schip bereikbaar. Tijdens deze expeditie is onze bestemming Scoresby Sund, een immens systeem van fjorden en gletsjers dat zich uitstrekt over 24.000 vierkante mijl. Als we varen langs de kust van Groenland komen we steeds meer in een geisoleerde wereld terecht. Eenmaal in de fjorden van Noordoost-Groenland wordt uw gevoel voor afstand, grootte en vorm van landschappen uitgedaagd. Dit zijn de grootste fjorden ter wereld, en het omliggende alpine landschap, met hangende gletsjers en verticale granieten muren strekt zich uit zover het oog reikt. Overal op onze route zullen we aan wal gaan om de wildernis te verkennen. U kunt ook deelnemen aan spannende excursies, zoals kajakken en wandelen.
Geniet van de schoonheid, stilte en natuurlijke wonderen van deze werkelijk unieke bestemming terwijl u uitkijkt naar zeehonden op ijsschotsen, walvissen in het water en vogels zoals sneeuwuilen en Groenlandse giervalken in de lucht. U leert ook over de fascinerende geschiedenis, tradities en cultuur van de mensen van Ittoqqortoormiit.
Vertrekmogelijkheden
Vertrekdata 2024 – 11/08
Reisschema

Vliegreis Amsterdam – Keflavik (bij te boeken heenreis pakket)

Transfer Keflavik Airport – Hurtigruten kade (bij te boeken heenreis pakket)
12 nachten
Expeditiereis per MS Fram inclusief volpension aan boord.

Transfer Hurtigruten kade – Keflavik Airport (bij te boeken terugreis pakket)

Vliegreis Keflavik – Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket)
Vervoer
Wij kunnen ook de vliegreis Amsterdam – Keflavik v.v. voor u verzorgen. U kunt dit extra boeken in de online prijsopgave.