2024 22-Daagse Hurtigruten expeditie; Ontdek Patagonië en Antarctica

Boek deze reis

vanaf € 5.749
Beschikbaarheid en boeken

Verken prachtige fjorden langs de Chileense kust in het wilde Patagonië en ga verder naar de ongerepte ijslandschappen van Antarctica in het late voorjaar. Breng zeven dagen door met het verkennen van Antarctica tijdens landingen, wandelingen en ijscruises, waarbij u de wilde dieren en de natuur van dichtbij observeert met uw expeditieteam.
Ervaar Patagonië en Antarctica tijdens één expeditie.
We varen langs de kust van Chili om de unieke wereld van Antarctica te verkennen. Elke dag wordt onze route geleid door de natuur en maken we het beste van de lokale omstandigheden. Elke zonsopgang biedt iets anders en spannends. Uw expeditiecruise voert langs aangewezen werelderfgoedlocaties en een UNESCO-biosfeerreservaat. Deze omvatten het kleurrijke Valparaíso, de sierlijke kerken van Chiloé in Castro en de spectaculaire landschappen, gletsjers en meren van het nationale park Torres del Paine.

Nadat we langs de ontzagwekkende kust van Patagonië zijn gevaren, zullen we proberen te landen op Kaap Hoorn als onderdeel van ons avontuur. Daarna zetten we koers naar Antarctica. In oktober en november beginnen pinguins op het zevende continent met nestelen. Word verliefd op deze bevroren maar uniek mooie wereld terwijl u op landings- en expeditiebootavonturen gaat.
Vertrek mogelijkheden
Vertrekdata 2024 – 20/10
Reisschema
1 nacht
Vliegreis Amsterdam – Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket)

Transfer Luchthaven – Valparaiso kade (bij te boeken heenreis pakket)
21 nachten
Expeditiereis per MS Fram met volpension aan boord.

Transfer Hurtigruten kade – Punta Arenas Airport

Economy vliegreis Punta Arenas Airport – Santiago de Chile Airport

Transfer Santiago de Chile Airport – Hotel Santiago de Chile (bij te boeken terugreis pakket)
1 nacht
Hotel verblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt (bij te boeken terugreis pakket)

Transfer Hotel Santiago de Chile – Santiago de Chile Airport (bij te boeken terugreis pakket)
1 nacht
Vliegreis Santiago de Chile – Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket)

Vervoer
Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Santiago de Chile. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.