Wildwater raften Bali

Boek deze reis

vanaf € 62
Beschikbaarheid en boeken
Bali biedt meer dan alleen rijstvelden en zandstranden, er zijn ook verschillende plekken waar je enorm goed kunt raften. Een onvergetelijke wildwater rafting op de heilige Ayung Rivier, dwars door de jungle in de buurt van Ubud! De tocht is voor iedereen goed te doen, afhankelijk van het seizoen zijn de rapids die je kunt verwachten klasse 2 of 3, interessant genoeg voor een adrenaline stoot maar onder professionele begeleiding niet gevaarlijk. Kortom een halve dag actief avontuur voor jong en oud!
Een onvergetelijke wildwater rafting op de heilige Ayung Rivier, dwars door de jungle in de buurt van Ubud! Een absolute aanrader en niet te missen voor jong en oud! Je wordt opgehaald bij je het hotel en meteen naar de vertrekplaats van de rafting gebracht. Daar krijg je instructies over hoe je op de boot te gedragen en ontvang je een zwemvest, peddel en een helm. Dan begint het ongeveer twee uur durende avontuur op de wildwater rivier (Ayung). Je peddelt langs dorpjes, schitterende natuur en watervallen. Bij aankomst heb je vast trek en staat er een lekkere lunch klaar. Ook kun je hier even droge kleding aantrekken.Er gaan maximaal 6 personen in de boot + een begeleider.Mee te nemen: droge kleding, schoenen of sandalen die nat mogen worden en een beetje zakgeld voor een drankje tijdens de lunch en de fooien.Hint: er is een waterdichte zak aan boord van de boot, toch raden wij aan om je camera niet mee te nemen. Aangeraden is om op voorhand een waterdichte wegwerp camera te kopen, zodat je toch foto’s kunt maken. Na afloop word je in de vroege namiddag teruggebracht naar het hotel. Bali biedt meer dan alleen rijstvelden en zandstranden, er zijn ook verschillende plekken waar je enorm goed kunt raften. Een onvergetelijke wildwater rafting op de heilige Ayung Rivier, dwars door de jungle in de buurt van Ubud! De tocht is voor iedereen goed te doen, afhankelijk van het seizoen zijn de rapids die je kunt verwachten klasse 2 of 3, interessant genoeg voor een adrenaline stoot maar onder professionele begeleiding niet gevaarlijk. Kortom een halve dag actief avontuur voor jong en oud!
Een onvergetelijke wildwater rafting op de heilige Ayung Rivier, dwars door de jungle in de buurt van Ubud! Een absolute aanrader en niet te missen voor jong en oud! Je wordt opgehaald bij je het hotel en meteen naar de vertrekplaats van de rafting gebracht. Daar krijg je instructies over hoe je op de boot te gedragen en ontvang je een zwemvest, peddel en een helm. Dan begint het ongeveer twee uur durende avontuur op de wildwater rivier (Ayung). Je peddelt langs dorpjes, schitterende natuur en watervallen. Bij aankomst heb je vast trek en staat er een lekkere lunch klaar. Ook kun je hier even droge kleding aantrekken.Er gaan maximaal 6 personen in de boot + een begeleider.Mee te nemen: droge kleding, schoenen of sandalen die nat mogen worden en een beetje zakgeld voor een drankje tijdens de lunch en de fooien.Hint: er is een waterdichte zak aan boord van de boot, toch raden wij aan om je camera niet mee te nemen. Aangeraden is om op voorhand een waterdichte wegwerp camera te kopen, zodat je toch foto’s kunt maken. Na afloop word je in de vroege namiddag teruggebracht naar het hotel.