Wandeling door de rijstvelden

Boek deze reis

vanaf € 29
Beschikbaarheid en boeken
Er is geen betere manier om de echte Balinese sfeer te proeven dan een mooie wandeling tussen de rijstvelden. De tocht van 2 a 3 uur is niet heel zwaar en voor iedereen met een normale conditie goed te doen. Tijdens de het lopen passeer je mooie rijstvelden en kleine dorpjes. Kortom een unieke manier om het echte Bali te verkennen en meer te weten te komen over dit essentiële onderdeel van het leven hier.
Deze tour wordt privé en op maat verzorgd dus je kunt zelf je eigen tempo bepalen.
Wandelen op Bali doe je het beste in de ochtend, wanneer het relatief koel is, de boeren op het land bezig zijn en het licht nog niet te fel is om mooie foto’s te maken. Daarom word je rond 7 uur in de ochtend opgehaald bij je hotel, samen met een Engelssprekende gids rijd je naar het dorpje Singakerta waar de lokale trekking gids zich bij jullie aansluit. Hij kent de omgeving als geen ander en kun je veel uitleg geven over alles wat je onderweg tegenkomt.Na een korte briefing begint de gezamenlijke wandeling in noordelijke richting, tussen de rijstvelden door. Met een beetje geluk zijn de boeren druk bezig op de akkers en kun je ze aan het werk zien, of wellicht zelfs een handje helpen want rijstbouw is behoorlijk arbeidsintensief.Tijdens de wandeling hoor je meer over het beroemde traditionele irrigatie systeem wat hier nog altijd gebruikt wordt. Je passeert naast rijstvelden ook talloze plantage met gewassen als koffie, cacao, kokosnoten, bananen en nog veel meer. Ook bezoek je een werkplaats waar nog op authentieke wijze houtsnijwerk wordt gemaakt.Voordat je terug wordt gebracht naar je hotel staat er nog een heerlijke lunch voor je klaar aan het eind van de wandeling. Er is geen betere manier om de echte Balinese sfeer te proeven dan een mooie wandeling tussen de rijstvelden. De tocht van 2 a 3 uur is niet heel zwaar en voor iedereen met een normale conditie goed te doen. Tijdens de het lopen passeer je mooie rijstvelden en kleine dorpjes. Kortom een unieke manier om het echte Bali te verkennen en meer te weten te komen over dit essentiële onderdeel van het leven hier.
Deze tour wordt privé en op maat verzorgd dus je kunt zelf je eigen tempo bepalen.
Wandelen op Bali doe je het beste in de ochtend, wanneer het relatief koel is, de boeren op het land bezig zijn en het licht nog niet te fel is om mooie foto’s te maken. Daarom word je rond 7 uur in de ochtend opgehaald bij je hotel, samen met een Engelssprekende gids rijd je naar het dorpje Singakerta waar de lokale trekking gids zich bij jullie aansluit. Hij kent de omgeving als geen ander en kun je veel uitleg geven over alles wat je onderweg tegenkomt.Na een korte briefing begint de gezamenlijke wandeling in noordelijke richting, tussen de rijstvelden door. Met een beetje geluk zijn de boeren druk bezig op de akkers en kun je ze aan het werk zien, of wellicht zelfs een handje helpen want rijstbouw is behoorlijk arbeidsintensief.Tijdens de wandeling hoor je meer over het beroemde traditionele irrigatie systeem wat hier nog altijd gebruikt wordt. Je passeert naast rijstvelden ook talloze plantage met gewassen als koffie, cacao, kokosnoten, bananen en nog veel meer. Ook bezoek je een werkplaats waar nog op authentieke wijze houtsnijwerk wordt gemaakt.Voordat je terug wordt gebracht naar je hotel staat er nog een heerlijke lunch voor je klaar aan het eind van de wandeling.