Trekking in het Nationale Park van Bali

Boek deze reis

vanaf € 73
Beschikbaarheid en boeken
Verken de jungle van West-Bali onder begeleiding van een lokale park ranger. Je vindt hier onaangetaste natuur en uniek dierlijk leven! Spot zwarte langstaartapen, leguanen, herten, kleurrijke vogels en vlinders en misschien zelfs de schuwe wilde zwijnen!
s’ Ochtends vroeg word je naar het startpunt van de trekking gebracht. Je maakt een wandeltocht van ongeveer 2 uur onder begeleiding van een officiële parkwachter (Engelstalig) door de jungle en prachtige natuur. We genieten van de onaangetaste natuur en gaan op zoek naar de unieke dieren die hier wonen zoals zwarte langstaartapen, leguanen, herten, kleurrijke vogels en vlinders en wilde zwijnen. Het zijn en blijven wilde dieren, dus we kunnen niet garanderen dat je ze allemaal te zien zal krijgen, maar dat is uiteraard ook deel van het avontuur! Tegen de middag ben je weer terug in het hotel, om te genieten van een  vrije namiddag.Deze bouwsteen is ook perfect te combineren met de snorkeltour nabij Menjangan Island, zodat je dit ongerepte stuk Bali boven en onder water kunt verkennen in één dag! Verken de jungle van West-Bali onder begeleiding van een lokale park ranger. Je vindt hier onaangetaste natuur en uniek dierlijk leven! Spot zwarte langstaartapen, leguanen, herten, kleurrijke vogels en vlinders en misschien zelfs de schuwe wilde zwijnen!
s’ Ochtends vroeg word je naar het startpunt van de trekking gebracht. Je maakt een wandeltocht van ongeveer 2 uur onder begeleiding van een officiële parkwachter (Engelstalig) door de jungle en prachtige natuur. We genieten van de onaangetaste natuur en gaan op zoek naar de unieke dieren die hier wonen zoals zwarte langstaartapen, leguanen, herten, kleurrijke vogels en vlinders en wilde zwijnen. Het zijn en blijven wilde dieren, dus we kunnen niet garanderen dat je ze allemaal te zien zal krijgen, maar dat is uiteraard ook deel van het avontuur! Tegen de middag ben je weer terug in het hotel, om te genieten van een  vrije namiddag.Deze bouwsteen is ook perfect te combineren met de snorkeltour nabij Menjangan Island, zodat je dit ongerepte stuk Bali boven en onder water kunt verkennen in één dag!