Trekking en raften in Kithulgala

Boek deze reis

vanaf € 46
Beschikbaarheid en boeken
Trotseer de jungle en rivier van Kithulgala. Ga mee op een jungle trekking door het unieke ecosysteem van de wouden van Kithulgala en stap in boot om te wild water raften op de beste raft spot van Zuidoost-Azië. Tevens de plek waar de bekende film The Bridge on The River Kwai is opgenomen.
Je wordt om 9.00 uur opgehaald van het vliegveld of je hotel in Colombo.Om 11.00 uur start je met een jungle-trektocht door de jungle van Kithulgala, een uniek ecosysteem. Dit is echt een perfecte plek voor vogelliefhebbers, wandelaars en fotografen. Je vindt hier een grote verscheidenheid aan zeldzame en endemische flora en fauna. Trek door de dichte jungle, langs rivieren en terrasvormige rijstvelden en bezoek enkele kleine traditionele lokale dorpjes. Samen met de prachtige valleien, oude rotsformaties, kristalheldere beekjes en gastvrije mensen, is Kithulgala een onmisbare bestemming met een unieke combinatie van natuur, cultuur en avontuur.Rond 13.00 uur is er tijd voor de lunch om je voor te bereiden op deel twee van deze excursie.Om 15.00 uur  vertrek je naar het stadje Kitulgala, gelegen op de heuvels die afdalen naar de stromende wateren van de Kelani rivier. Kitulgala is de meest ideale plek voor waterraften in Sri Lanka en in heel Zuid-Azië en staat bekend om de beroemde film ‘Bridge on the river Kwai’ die hier een halve eeuw geleden is opgenomen. In 1957 werd de Blockbuster-film en de historische opblazing van de brug tijdens de treinoversteek hier in Kitulgala op de Kelani rivier opgenomen. Een uur lang ga je de wilde rivier trotsteren met een spannende sessie wildwater raften.Na het raften heb je vast trek en kun je rond 19.00 uur dineren alvorens de terugreis naar Colombo weer begint.Je wordt om 22.30 uur weer bij je hotel of het vliegveld in Colombo afgezet. Trotseer de jungle en rivier van Kithulgala. Ga mee op een jungle trekking door het unieke ecosysteem van de wouden van Kithulgala en stap in boot om te wild water raften op de beste raft spot van Zuidoost-Azië. Tevens de plek waar de bekende film The Bridge on The River Kwai is opgenomen.
Je wordt om 9.00 uur opgehaald van het vliegveld of je hotel in Colombo.Om 11.00 uur start je met een jungle-trektocht door de jungle van Kithulgala, een uniek ecosysteem. Dit is echt een perfecte plek voor vogelliefhebbers, wandelaars en fotografen. Je vindt hier een grote verscheidenheid aan zeldzame en endemische flora en fauna. Trek door de dichte jungle, langs rivieren en terrasvormige rijstvelden en bezoek enkele kleine traditionele lokale dorpjes. Samen met de prachtige valleien, oude rotsformaties, kristalheldere beekjes en gastvrije mensen, is Kithulgala een onmisbare bestemming met een unieke combinatie van natuur, cultuur en avontuur.Rond 13.00 uur is er tijd voor de lunch om je voor te bereiden op deel twee van deze excursie.Om 15.00 uur  vertrek je naar het stadje Kitulgala, gelegen op de heuvels die afdalen naar de stromende wateren van de Kelani rivier. Kitulgala is de meest ideale plek voor waterraften in Sri Lanka en in heel Zuid-Azië en staat bekend om de beroemde film ‘Bridge on the river Kwai’ die hier een halve eeuw geleden is opgenomen. In 1957 werd de Blockbuster-film en de historische opblazing van de brug tijdens de treinoversteek hier in Kitulgala op de Kelani rivier opgenomen. Een uur lang ga je de wilde rivier trotsteren met een spannende sessie wildwater raften.Na het raften heb je vast trek en kun je rond 19.00 uur dineren alvorens de terugreis naar Colombo weer begint.Je wordt om 22.30 uur weer bij je hotel of het vliegveld in Colombo afgezet.