Streetfood tour Hoi An

Boek deze reis

vanaf € 46
Beschikbaarheid en boeken
Dit is de perfecte tour voor food lovers! We struinen de lokale, kleurrijke markt af op zoek naar de heerlijkste lokale lekkernijen. De verkopers kunnen je alles vertellen over hun exotische eten. We lopen door verborgen steegjes op zoek naar de beste snacks en gerechten!
Om 17.00 uur word je door de lokale gids bij je hotel opgehaald om samen naar het centrum van Hoi An te gaan. In Hoi An zijn er ongeveer 600 restaurants en 600 eetkraampjes voor de lokale bevolking met gerechten dat meestal niet op de bezoekersmenu’s staat. Dit zijn de maaltijden van de lokale bevolking, wat ook wel ‘street food’ genoemd wordt, velen met recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.Met de lokale gids ga je deze gerechten proberen en verken je samen alle producten op de lokale markt en lekkernijen die de straatverkopers aanbieden. Het doel van deze tour is dat je op een veilige manier het straateten kunt proberen en tegelijkertijd zo de lokale bevolking ondersteunt. Na je bezoek aan de markten en straatjes, ga je door naar een privĂ© ruimte waar je nog meer eten kan proeven van gebieden buiten deze tour route. Dit is de perfecte tour voor food lovers! We struinen de lokale, kleurrijke markt af op zoek naar de heerlijkste lokale lekkernijen. De verkopers kunnen je alles vertellen over hun exotische eten. We lopen door verborgen steegjes op zoek naar de beste snacks en gerechten!
Om 17.00 uur word je door de lokale gids bij je hotel opgehaald om samen naar het centrum van Hoi An te gaan. In Hoi An zijn er ongeveer 600 restaurants en 600 eetkraampjes voor de lokale bevolking met gerechten dat meestal niet op de bezoekersmenu’s staat. Dit zijn de maaltijden van de lokale bevolking, wat ook wel ‘street food’ genoemd wordt, velen met recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.Met de lokale gids ga je deze gerechten proberen en verken je samen alle producten op de lokale markt en lekkernijen die de straatverkopers aanbieden. Het doel van deze tour is dat je op een veilige manier het straateten kunt proberen en tegelijkertijd zo de lokale bevolking ondersteunt. Na je bezoek aan de markten en straatjes, ga je door naar een privĂ© ruimte waar je nog meer eten kan proeven van gebieden buiten deze tour route.