Streetfood tour Hanoi

Boek deze reis

vanaf € 35
Beschikbaarheid en boeken
De Vietnamese keuken is een van de beroemdste keukens ter wereld. Maar deze op eigen gelegenheid ontdekken en ontrafelen valt vaak niet mee. Wat is eetbaar? Hoe eet je het? Waar vind je dat ene gerecht waar je over gehoord hebt? Onze Engelssprekende gids neemt je mee door de kleine straatjes van de oude buurten van Hanoi. Je komt op plekken waar je zelf nooit zou komen, eet waar je zelf nooit zou eten en maakt op unieke en veilige wijze kennis met de verrukkelijke Vietnamese keuken tijdens onze Hanoi street food tour.
Kijk hier voor meer leuke bouwstenen en dagtours in Noord-Vietnam.
Om 6 uur ’s avonds staat de gids al op je te wachten in de lobby van het hotel. Zorg dat je niet te zwaar geluncht hebt, want je hebt ieder vrij hoekje van je maag nodig voor onze Hanoi street food tour.  Onder begeleiding van de gids begin je aan een wandeling van 3 á 4 kilometer door de wir-war van kleine straatjes en steegjes waarbij je onderweg zult stoppen om bij straat stalletjes, kleine familie restaurantjes en een paar van Hanoi’s favoriete restaurants zult stoppen. In het totaal proef je 6 tot 8 verschillende gerechten en snackjes. Ben je vegetarisch? Eet je een bepaald ingrediënt niet? Geen probleem daar kunnen we het programma moeiteloos op aanpassen!De Hanoi street food tour geeft je een unieke inkijk in de diversiteit en smaken van de Vietnamese keuken. Al het eten is veilig en hygienisch bereid dus je hoeft je geen zorgen te maken over je gezondheid.  Niet alleen dat, je draagt ook rechtstreeks bij aan de inkomsten voor de lokale bevolking.Rond 9 uur zal de streetfood tour afgelopen zijn. De Vietnamese keuken is een van de beroemdste keukens ter wereld. Maar deze op eigen gelegenheid ontdekken en ontrafelen valt vaak niet mee. Wat is eetbaar? Hoe eet je het? Waar vind je dat ene gerecht waar je over gehoord hebt? Onze Engelssprekende gids neemt je mee door de kleine straatjes van de oude buurten van Hanoi. Je komt op plekken waar je zelf nooit zou komen, eet waar je zelf nooit zou eten en maakt op unieke en veilige wijze kennis met de verrukkelijke Vietnamese keuken tijdens onze Hanoi street food tour.
Kijk hier voor meer leuke bouwstenen en dagtours in Noord-Vietnam.
Om 6 uur ’s avonds staat de gids al op je te wachten in de lobby van het hotel. Zorg dat je niet te zwaar geluncht hebt, want je hebt ieder vrij hoekje van je maag nodig voor onze Hanoi street food tour.  Onder begeleiding van de gids begin je aan een wandeling van 3 á 4 kilometer door de wir-war van kleine straatjes en steegjes waarbij je onderweg zult stoppen om bij straat stalletjes, kleine familie restaurantjes en een paar van Hanoi’s favoriete restaurants zult stoppen. In het totaal proef je 6 tot 8 verschillende gerechten en snackjes. Ben je vegetarisch? Eet je een bepaald ingrediënt niet? Geen probleem daar kunnen we het programma moeiteloos op aanpassen!De Hanoi street food tour geeft je een unieke inkijk in de diversiteit en smaken van de Vietnamese keuken. Al het eten is veilig en hygienisch bereid dus je hoeft je geen zorgen te maken over je gezondheid.  Niet alleen dat, je draagt ook rechtstreeks bij aan de inkomsten voor de lokale bevolking.Rond 9 uur zal de streetfood tour afgelopen zijn.