Stadstour Phnom Penh

Boek deze reis

vanaf € 96
Beschikbaarheid en boeken
Vandaag bezoek je in een dag alle belangrijke bezienswaardigheden tijdens onze informatieve Phnom Penh Stadstour. Van het s21 Tual Sleng genocide museum tot het paleis en van lokale markt tot de killing fields. Je kunt deze Phnom Penh stadstour doen per tuk tuk of in een auto/minivan. Uiteraard onder begeleiding van een kundige en goed Engels sprekende gids zodat je optimaal geïnformeerd wordt en ook tegelijk meer te weten komt over de achtergrond van het land. Dit is een privé tour dus je krijgt alle gelegenheid om je vragen te stellen en je bent flexibel in hoeveel tijd je ergens spendeert.
Vandaag word je per tuktuk of auto/minivan opgehaald voor een hele afwisselende programma. ´s Ochtends ga je als eerste naar het genocide museum S21 Tuol Sleng. Deze voormalige middelbare school werd door de Rode Khmer gebruikt en was een zeer berucht heropvoedingskamp en een gevangenis tijdens hun regime van 1975 tot 1979. Hierna is het slechts een kort ritje naar het Koninklijk paleis, een prachtig complex dat aantoond dat de Cambodjanen ook vandaag de dag nog mooie gebouwen kunnen neerzetten.Na de lunch verlaat je de stad en is het ongeveer een half uur rijden naar het lugubere Choeung Ek, beter bekend als The Killing Fields. Hier zijn vele duizenden mensen gedood en begraven in massagraven. Met name het monument opgericht ter nagedachtenis aan deze gitzwarte bladzijde in de Cambodjaanse geschiedenis is, niet geheel zonder controverse, zeer indrukwekkend. Je wordt aan het eind van deze enerverende dag weer afgezet bij je hotel. Vandaag bezoek je in een dag alle belangrijke bezienswaardigheden tijdens onze informatieve Phnom Penh Stadstour. Van het s21 Tual Sleng genocide museum tot het paleis en van lokale markt tot de killing fields. Je kunt deze Phnom Penh stadstour doen per tuk tuk of in een auto/minivan. Uiteraard onder begeleiding van een kundige en goed Engels sprekende gids zodat je optimaal geïnformeerd wordt en ook tegelijk meer te weten komt over de achtergrond van het land. Dit is een privé tour dus je krijgt alle gelegenheid om je vragen te stellen en je bent flexibel in hoeveel tijd je ergens spendeert.
Vandaag word je per tuktuk of auto/minivan opgehaald voor een hele afwisselende programma. ´s Ochtends ga je als eerste naar het genocide museum S21 Tuol Sleng. Deze voormalige middelbare school werd door de Rode Khmer gebruikt en was een zeer berucht heropvoedingskamp en een gevangenis tijdens hun regime van 1975 tot 1979. Hierna is het slechts een kort ritje naar het Koninklijk paleis, een prachtig complex dat aantoond dat de Cambodjanen ook vandaag de dag nog mooie gebouwen kunnen neerzetten.Na de lunch verlaat je de stad en is het ongeveer een half uur rijden naar het lugubere Choeung Ek, beter bekend als The Killing Fields. Hier zijn vele duizenden mensen gedood en begraven in massagraven. Met name het monument opgericht ter nagedachtenis aan deze gitzwarte bladzijde in de Cambodjaanse geschiedenis is, niet geheel zonder controverse, zeer indrukwekkend. Je wordt aan het eind van deze enerverende dag weer afgezet bij je hotel.