Stadstour Hue

Boek deze reis

vanaf € 79
Beschikbaarheid en boeken
Hue is gelegen in het midden van het land en was vroeger de keizerlijke hoofdstad. Dit zijn natuurlijk lang vervlogen tijden, maar dat maakt Hue er niet minder charmant op. Het is niet voor niks dat deze plek op de UNESCO Werelderfgoed lijst staat. Tijdens deze Hue stadstour maak je onder begeleiding van een goede Engelssprekende gids kennis met de oude cultuur en historie van dit plaatsje. Je begint met een boottochtje op de Parfum rivier, brengt een bezoekje aan de oude keizerlijke citadel en de tombes van de voormalige keizers.
Rond 8 uur word je opgehaald in je hotel in Hue, de voormalige keizerlijke hoofdstad van Vietnam. Je begint de dag met een boottocht op de rivier met de romantische naam Parfum rivier en bezoekt hier de belangrijkste highlights van Hue. De eerste stop is de Thien Mu Pagode, daarna ga je verder om de Keizerlijke Citadel te ontdekken, van waaruit de keizerlijke Dynasty heerste over het land van 1802 tot aan de 1945. Je bezoekt hier de belangrijkste plekken zoals de vlaggentoren, de poort, de 9 urnen, het paleis en de verboden paarse stad.In de middag gaat de tour verder met een uitgebreid bezoek aan de tombes van de keizers Tu Duc & Khai Dinh. De Engelssprekende gids zal je ook meer vertellen over de filosofie van keizer en hoe dit het leven aan het hof beïnvloed heeft.Nog wat meer tijd in Hue? Dan is een bezoek aan de voormalige DMZ ook een echte aanrader! Of ontdek de lokale culinaire hoogstandjes uit de regio met de Street Food Tour. Hue is gelegen in het midden van het land en was vroeger de keizerlijke hoofdstad. Dit zijn natuurlijk lang vervlogen tijden, maar dat maakt Hue er niet minder charmant op. Het is niet voor niks dat deze plek op de UNESCO Werelderfgoed lijst staat. Tijdens deze Hue stadstour maak je onder begeleiding van een goede Engelssprekende gids kennis met de oude cultuur en historie van dit plaatsje. Je begint met een boottochtje op de Parfum rivier, brengt een bezoekje aan de oude keizerlijke citadel en de tombes van de voormalige keizers.
Rond 8 uur word je opgehaald in je hotel in Hue, de voormalige keizerlijke hoofdstad van Vietnam. Je begint de dag met een boottocht op de rivier met de romantische naam Parfum rivier en bezoekt hier de belangrijkste highlights van Hue. De eerste stop is de Thien Mu Pagode, daarna ga je verder om de Keizerlijke Citadel te ontdekken, van waaruit de keizerlijke Dynasty heerste over het land van 1802 tot aan de 1945. Je bezoekt hier de belangrijkste plekken zoals de vlaggentoren, de poort, de 9 urnen, het paleis en de verboden paarse stad.In de middag gaat de tour verder met een uitgebreid bezoek aan de tombes van de keizers Tu Duc & Khai Dinh. De Engelssprekende gids zal je ook meer vertellen over de filosofie van keizer en hoe dit het leven aan het hof beïnvloed heeft.Nog wat meer tijd in Hue? Dan is een bezoek aan de voormalige DMZ ook een echte aanrader! Of ontdek de lokale culinaire hoogstandjes uit de regio met de Street Food Tour.