Stadstour Hoi An

Boek deze reis

vanaf € 40
Beschikbaarheid en boeken
Doe een stap terug in de tijd tijdens de Hoi An stadstour. Dit hele stadje staat op UNESCO Werelderfgoedlijst en met recht want dit plaatsje en haar historische charme zijn door een speling van de natuur zeer goed bewaard gebleven. Ben je benieuwd wat er hier gebeurd is en waarom de tijd hier bijna letterlijk stil heeft gestaan? Onze Engelssprekende gids vertelt je er alles over tijdens deze gemoedelijke stadswandeling van een halve dag.
De Hoi An stadstour kan zowel als ochtend of als middag programma gedaan worden, de keus is aan jou. De gids komt je ophalen in je hotel in Hoi An en gezamenlijk maak je een fascinerende wandeling door dit charmante oude havenstadje. We lopen door nouwe steegjes langs eeuwenoude huizen. De bouwstijl is een mengelmoes van verschillende invloeden, Chinees, Japans, Frans en andere West-Europese bouwstijlen. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Hoi An is de 400 jaar oude Japanse brug, verder bezoek je de Phuc Kien hallen en de lokale vismarkt. Onderweg komen we langs een aantal interessante kunst galeries en er is ook zeker tijd voor een kopje heerlijke Vietnamese koffie.Vervolgens stap je aan boord van een boot voor een tochtje van ongeveer 2 uur over de Thu Bon rivier. Dit zal beloond worden met prachtige uitzichten over het platteland, een heerlijke relaxte manier om wat meer te zien van het leven in het achterland van Hoi An waar veel mensen nog altijd op traditionele wijze hun inkomsten verdienen met landbouw en visserij. Hierna word je teruggebracht naar je hotel.Nog wat meer tijd over in Hoi An of genoeg van stadstours, ga lekker een half dagje koken of ervaar op unieke wijze het plattelandsleven van Vietnam. Doe een stap terug in de tijd tijdens de Hoi An stadstour. Dit hele stadje staat op UNESCO Werelderfgoedlijst en met recht want dit plaatsje en haar historische charme zijn door een speling van de natuur zeer goed bewaard gebleven. Ben je benieuwd wat er hier gebeurd is en waarom de tijd hier bijna letterlijk stil heeft gestaan? Onze Engelssprekende gids vertelt je er alles over tijdens deze gemoedelijke stadswandeling van een halve dag.
De Hoi An stadstour kan zowel als ochtend of als middag programma gedaan worden, de keus is aan jou. De gids komt je ophalen in je hotel in Hoi An en gezamenlijk maak je een fascinerende wandeling door dit charmante oude havenstadje. We lopen door nouwe steegjes langs eeuwenoude huizen. De bouwstijl is een mengelmoes van verschillende invloeden, Chinees, Japans, Frans en andere West-Europese bouwstijlen. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Hoi An is de 400 jaar oude Japanse brug, verder bezoek je de Phuc Kien hallen en de lokale vismarkt. Onderweg komen we langs een aantal interessante kunst galeries en er is ook zeker tijd voor een kopje heerlijke Vietnamese koffie.Vervolgens stap je aan boord van een boot voor een tochtje van ongeveer 2 uur over de Thu Bon rivier. Dit zal beloond worden met prachtige uitzichten over het platteland, een heerlijke relaxte manier om wat meer te zien van het leven in het achterland van Hoi An waar veel mensen nog altijd op traditionele wijze hun inkomsten verdienen met landbouw en visserij. Hierna word je teruggebracht naar je hotel.Nog wat meer tijd over in Hoi An of genoeg van stadstours, ga lekker een half dagje koken of ervaar op unieke wijze het plattelandsleven van Vietnam.