Stadstour Hoi An en My Son tempels

Boek deze reis

vanaf € 73
Beschikbaarheid en boeken
De My Son tempels zijn voor velen de meest iconische tempels van heel Vietnam, niet voor niks staan deze tempels al jaren op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De bouwwerken van die complex dateren van tussen de 4e en de 14e eeuw.  Deze prachtige Hindu tempels gemaakt van rode baksteen zijn gebouwd door de oude Chan beschaving ter ere van de god Shiva. Na een uitgebreid bezoek hieraan, terug naar Hoi An voor de lunch, gevolgd door een leuke korte stadstour door dit allercharmantste stadje waar je met een korte wandeling meteen de highlights te pakken hebt. De 400 jaar oude Japanse brug, de oude Chinese tempel en het oude Vietnamese pakhuis vertellen samen de historie van deze voormalige havenstad. De gids zal je hier zeker meer over vertellen.Een keertje iets heel anders, geef je direct op voor onze leuke kookcursus!
Je wordt rond 8 uur opgehaald bij je hotel en rijdt met prive vervoer naar de heiligdommen van My Son. Deze op de Werelderfgoedlijst staande tempels op zo’n 50 kilometer afstand van Hoi An zijn meer dan 1000 jaar oud en worden door de kenners vergeleken met de Angkor tempels in Cambodja, Bagan in Myanmar en Ayutthaya in Thailand. Na een uitgebreid bezoek hieraan rij je terug naar naar Hoi An voor de lunch. Na de lunch maak je een leuke korte stadstour door dit allercharmantste stadje waar je met een korte wandeling meteen de highlights te pakken hebt. De 400 jaar oude Japanse brug, de 300 jaar oude Chinese tempel en het 200 jaar ouder oude Vietnamese pakhuis vertellen samen de historie van deze voormalige havenstad. De gids zal je hier zeker meer over vertellen. Rond half 5 is de tour afgelopen. De My Son tempels zijn voor velen de meest iconische tempels van heel Vietnam, niet voor niks staan deze tempels al jaren op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De bouwwerken van die complex dateren van tussen de 4e en de 14e eeuw.  Deze prachtige Hindu tempels gemaakt van rode baksteen zijn gebouwd door de oude Chan beschaving ter ere van de god Shiva. Na een uitgebreid bezoek hieraan, terug naar Hoi An voor de lunch, gevolgd door een leuke korte stadstour door dit allercharmantste stadje waar je met een korte wandeling meteen de highlights te pakken hebt. De 400 jaar oude Japanse brug, de oude Chinese tempel en het oude Vietnamese pakhuis vertellen samen de historie van deze voormalige havenstad. De gids zal je hier zeker meer over vertellen.Een keertje iets heel anders, geef je direct op voor onze leuke kookcursus!
Je wordt rond 8 uur opgehaald bij je hotel en rijdt met prive vervoer naar de heiligdommen van My Son. Deze op de Werelderfgoedlijst staande tempels op zo’n 50 kilometer afstand van Hoi An zijn meer dan 1000 jaar oud en worden door de kenners vergeleken met de Angkor tempels in Cambodja, Bagan in Myanmar en Ayutthaya in Thailand. Na een uitgebreid bezoek hieraan rij je terug naar naar Hoi An voor de lunch. Na de lunch maak je een leuke korte stadstour door dit allercharmantste stadje waar je met een korte wandeling meteen de highlights te pakken hebt. De 400 jaar oude Japanse brug, de 300 jaar oude Chinese tempel en het 200 jaar ouder oude Vietnamese pakhuis vertellen samen de historie van deze voormalige havenstad. De gids zal je hier zeker meer over vertellen. Rond half 5 is de tour afgelopen.