Stadstour Ho Chi Minh

Boek deze reis

vanaf € 64
Beschikbaarheid en boeken
Ho Chi Minh, ook nog altijd vaak aangeduid bij de oude naam Saigon, is de grootste stad van Vietnam. Tijdens de Ho Chi Minh stadstour bezoek je alle bezienswaardigheden van deze levendige┬ástad. De eerste stop van deze ochtend is het Reunification Palace, het paleis van de voormalige president van Zuid-Vietnam tijdens de oorlog. Het War Remnants Museum geeft een confronterend inzicht in de kei harde en verdrietige realiteit van de oorlog. Hierna ga je nog even langs bij de ‘Notre Dame de Saigon’ en het oude postkantoor. Na de lunch bezoek je de wat minder toeristische districten en zie je duidelijk dat dit een stad met meerdere kanten is, die meer te bieden heeft dan je op het eerste gezicht zou denken.
Je wordt door de lokale Engelssprekende gids opgehaald in het hotel en vertrekt voor een dagprogramma vol met highlights van deze tot de verbeelding sprekende stad. In de ochtend bezoek je het Reunification Paleis, het War Remnants Museum en de prachtige koloniale Notre Dame kathedraal en het vlakbij gelegen oude postkantoor.Na de lekkere lokale lunch gaat het programma verder en verlaat je het bekende en toeristische district 1 en bezoek je Cho Lon, het Chinatown van Ho Chi Minh stad. Vervolgens de Thien Hau pagoda en de Binh Tay markt. Ook is een bezoek aan de oudste pagoda Giac Lam. Je keert terug naar het centrum voor een bezoek aan de beroemde en niet te missen Ben Thanh market. Ho Chi Minh, ook nog altijd vaak aangeduid bij de oude naam Saigon, is de grootste stad van Vietnam. Tijdens de Ho Chi Minh stadstour bezoek je alle bezienswaardigheden van deze levendige┬ástad. De eerste stop van deze ochtend is het Reunification Palace, het paleis van de voormalige president van Zuid-Vietnam tijdens de oorlog. Het War Remnants Museum geeft een confronterend inzicht in de kei harde en verdrietige realiteit van de oorlog. Hierna ga je nog even langs bij de ‘Notre Dame de Saigon’ en het oude postkantoor. Na de lunch bezoek je de wat minder toeristische districten en zie je duidelijk dat dit een stad met meerdere kanten is, die meer te bieden heeft dan je op het eerste gezicht zou denken.
Je wordt door de lokale Engelssprekende gids opgehaald in het hotel en vertrekt voor een dagprogramma vol met highlights van deze tot de verbeelding sprekende stad. In de ochtend bezoek je het Reunification Paleis, het War Remnants Museum en de prachtige koloniale Notre Dame kathedraal en het vlakbij gelegen oude postkantoor.Na de lekkere lokale lunch gaat het programma verder en verlaat je het bekende en toeristische district 1 en bezoek je Cho Lon, het Chinatown van Ho Chi Minh stad. Vervolgens de Thien Hau pagoda en de Binh Tay markt. Ook is een bezoek aan de oudste pagoda Giac Lam. Je keert terug naar het centrum voor een bezoek aan de beroemde en niet te missen Ben Thanh market.