Snacktour Battambang

Boek deze reis

vanaf € 19
Beschikbaarheid en boeken
Als je denkt dat Cambodja alleen maar tempels heeft dan heb je het mis! Ook voor de inwendige mens is deze bestemming een pareltje. Op de Battambang Snack Tour ga je samen met een gids al fietsend een culinaire ontdekkingstocht maken.  Leer over de ingrediënten, herkomst en de bereiding van de diverse snacks.
Aan het einde van de middag stap je op de fiets voor de snack tour. Je rijdt langs allerlei eetstalletjes en kleine restaurantjes waar je stopt en uitlegt krijgt over de oorsprong en bereiding van allerlei typische Cambodjaanse snacks. En uiteraard wordt er ook geproefd! Het diner zal waarschijnlijk niet zo uitgebreid meer zijn na deze tour. Na afloop wordt je terug gebracht naar je hotel. Nu weet je waar je moet zijn voor al het lekkers. Dit is een goede basis voor de trekking. Als je denkt dat Cambodja alleen maar tempels heeft dan heb je het mis! Ook voor de inwendige mens is deze bestemming een pareltje. Op de Battambang Snack Tour ga je samen met een gids al fietsend een culinaire ontdekkingstocht maken.  Leer over de ingrediënten, herkomst en de bereiding van de diverse snacks.
Aan het einde van de middag stap je op de fiets voor de snack tour. Je rijdt langs allerlei eetstalletjes en kleine restaurantjes waar je stopt en uitlegt krijgt over de oorsprong en bereiding van allerlei typische Cambodjaanse snacks. En uiteraard wordt er ook geproefd! Het diner zal waarschijnlijk niet zo uitgebreid meer zijn na deze tour. Na afloop wordt je terug gebracht naar je hotel. Nu weet je waar je moet zijn voor al het lekkers. Dit is een goede basis voor de trekking.