Kookworkshop Bangkok

Boek deze reis

vanaf € 49
Beschikbaarheid en boeken
Er zijn weinig landen die zo’n beroemde keuken hebben als Thailand. Het eten varieert van mild tot pittig en is dan ook zeer geliefd. Wil je de geheimen van de Thaise keuken ontdekken? Dan is dit je kans! Vandaag is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Samen met een goedlachse, engelssprekende chef bereid je een voor-, hoofd- en nagerecht. Ook leer je meer over de kruiden en specerijen die veel gebruikt worden. De kookschool is zeer inspirerend gelegen, midden op een van Bangkoks oudste lokale markten! Ontdek hoe makkelijk het is om zelf de meest verrukkelijke gerechten te koken en proef direct het resultaat. Voor je weggaat krijg je nog een receptenboekje mee zodat je al het heerlijks thuis nog een keer kunt herproduceren voor de hele familie.
Na aankomst bij de kookschool maak je kennis met de kok. Deze is leuk gelegen midden op een drukke lokale markt. Tijdens de kookcursus zul meer leren over de geheimen van de Thaise keuken. Op het menu staan een 5 verschillende gerechten (3 gerechten in de avond). Iedere dag worden er andere gerechten bereid, bijvoorbeeld kip met cashewnoten, pad thai, een lekkere curry of een traditionele tom yam soep. Tijdens het koken leer je meer over de ingrediënten. In de Thaise keuken wordt veel gebruik gemaakt van kruiden en specerijen. Dit geeft de gerechten een unieke smaak. Omdat sommige ingrediënten alleen in Thailand verkrijgbaar zijn, leer je ook welke ingrediënten je als alternatief kunt gebruiken. Na het bereiden van de gerechten moet je natuurlijk checken of het ook smaakt. Als je goed naar de chef hebt geluisterd, is dat zeker geen straf. Eet smakelijk! Er zijn weinig landen die zo’n beroemde keuken hebben als Thailand. Het eten varieert van mild tot pittig en is dan ook zeer geliefd. Wil je de geheimen van de Thaise keuken ontdekken? Dan is dit je kans! Vandaag is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Samen met een goedlachse, engelssprekende chef bereid je een voor-, hoofd- en nagerecht. Ook leer je meer over de kruiden en specerijen die veel gebruikt worden. De kookschool is zeer inspirerend gelegen, midden op een van Bangkoks oudste lokale markten! Ontdek hoe makkelijk het is om zelf de meest verrukkelijke gerechten te koken en proef direct het resultaat. Voor je weggaat krijg je nog een receptenboekje mee zodat je al het heerlijks thuis nog een keer kunt herproduceren voor de hele familie.
Na aankomst bij de kookschool maak je kennis met de kok. Deze is leuk gelegen midden op een drukke lokale markt. Tijdens de kookcursus zul meer leren over de geheimen van de Thaise keuken. Op het menu staan een 5 verschillende gerechten (3 gerechten in de avond). Iedere dag worden er andere gerechten bereid, bijvoorbeeld kip met cashewnoten, pad thai, een lekkere curry of een traditionele tom yam soep. Tijdens het koken leer je meer over de ingrediënten. In de Thaise keuken wordt veel gebruik gemaakt van kruiden en specerijen. Dit geeft de gerechten een unieke smaak. Omdat sommige ingrediënten alleen in Thailand verkrijgbaar zijn, leer je ook welke ingrediënten je als alternatief kunt gebruiken. Na het bereiden van de gerechten moet je natuurlijk checken of het ook smaakt. Als je goed naar de chef hebt geluisterd, is dat zeker geen straf. Eet smakelijk!