Koh Yao Noi fietstour

Boek deze reis

vanaf € 79
Beschikbaarheid en boeken
Koh Yao Noi, een klein pareltje van Thailand wat nog door weinig toeristen is ontdekt. Het is oprecht, puur en exclusief met rustige stranden en ongerepte mangrovebossen. De vriendelijke bevolking leeft vooral van landbouw en visserij.
In de ochtend word je opgehaald bij je hotel in Phuket om naar de pier te gaan. Hier ga je aan boord voor een korte rit naar het vredige eiland Koh Yao Noi. Deze plaats lijkt miljoenen kilometers verwijderd van de drukte van Phuket.De fietstour begint direct bij de pier en je gaat als eerste richting het noordwesten. Hier bezoek je verschillende lokale dorpjes, een markt en een aantal plantages. Uiteraard stop je ook een aantal keer bij de rustige, ongerepte stranden die een spectaculair uitzicht bieden. Het eerste deel van de tour is ongeveer 9 kilometer.In de middag stap je op een traditionele longtailboot die je naar een verborden strand aan de noordpunt van Koh Yao Noi brengt. Vanaf hier is het slechts een korte wandeling naar de gigantische ficusboom, de grootste op het eiland.Je gaat verder per boot richting Koh Kudu, de perfecte plek voor een picknicklunch op het strand. Na de maaltijd heb je uiteraard genoeg tijd om te gaan zwemmen, te ontspannen en te genieten van de sfeer van deze rustige en ongerepte plek.Het laatste deel van de tour neemt je mee langs de oostkust van Koh Yao Noi, met een indrukwekkend uitzicht op Phang Na Bay, voordat je terugkeert naar Phuket. Koh Yao Noi, een klein pareltje van Thailand wat nog door weinig toeristen is ontdekt. Het is oprecht, puur en exclusief met rustige stranden en ongerepte mangrovebossen. De vriendelijke bevolking leeft vooral van landbouw en visserij.
In de ochtend word je opgehaald bij je hotel in Phuket om naar de pier te gaan. Hier ga je aan boord voor een korte rit naar het vredige eiland Koh Yao Noi. Deze plaats lijkt miljoenen kilometers verwijderd van de drukte van Phuket.De fietstour begint direct bij de pier en je gaat als eerste richting het noordwesten. Hier bezoek je verschillende lokale dorpjes, een markt en een aantal plantages. Uiteraard stop je ook een aantal keer bij de rustige, ongerepte stranden die een spectaculair uitzicht bieden. Het eerste deel van de tour is ongeveer 9 kilometer.In de middag stap je op een traditionele longtailboot die je naar een verborden strand aan de noordpunt van Koh Yao Noi brengt. Vanaf hier is het slechts een korte wandeling naar de gigantische ficusboom, de grootste op het eiland.Je gaat verder per boot richting Koh Kudu, de perfecte plek voor een picknicklunch op het strand. Na de maaltijd heb je uiteraard genoeg tijd om te gaan zwemmen, te ontspannen en te genieten van de sfeer van deze rustige en ongerepte plek.Het laatste deel van de tour neemt je mee langs de oostkust van Koh Yao Noi, met een indrukwekkend uitzicht op Phang Na Bay, voordat je terugkeert naar Phuket.