Koh Samui sightseeing tour

Boek deze reis

vanaf € 27
Beschikbaarheid en boeken
Koh Samui, ook wel bekend als het ‘kokosnoot eiland’, wordt vaak gezien als een van de belangrijkste strandvakantiebestemmingen van Thailand. Maar naast de vele stranden en het bruisende nachtleven, is er nog veel meer te doen.
In de ochtend word je door de Engelssprekende gids opgehaald bij je hotel in Koh Samui en vertrek je naar de eerste bestemming: de beroemde ‘Big Buddha’. Een indrukwekkende, 12 meter hoge, gouden Boeddhabeeld, zittend op een berg, met een prachtige achtergrond van de turquoise zee. Deze boeddha is de belangrijkste plaats voor de boeddhistische bevolking om hun respect te komen tonen en kaarsen, bloemen en wierookstokjes te offeren.De volgende stop is een plaats die liefdevol de bijnaam ‘The Grand Father & Grand Mother Rocks’ heeft verdiend. Het is een must voor zowel internationale toeristen als Thaise toeristen om deze te bezoeken wanneer ze reizen naar Koh Samui. Ontdek zelf waarom Dan is het tijd om naar het best verborgen geheim van Koh Samui te gaan: Na Muang Waterfall. Het water van deze mooie waterval stroomt naar een natuurlijk zwembad, dat heerlijk verkoelend is op een warme dag. Voel je vrij om erin te springen en te genieten van deze prachtige plek.De laatste stop van vandaag is Nathon Town, de voormalige hoofdstad van het eiland. Hierna word je teruggebracht naar je hotel in Koh Samui. Koh Samui, ook wel bekend als het ‘kokosnoot eiland’, wordt vaak gezien als een van de belangrijkste strandvakantiebestemmingen van Thailand. Maar naast de vele stranden en het bruisende nachtleven, is er nog veel meer te doen.
In de ochtend word je door de Engelssprekende gids opgehaald bij je hotel in Koh Samui en vertrek je naar de eerste bestemming: de beroemde ‘Big Buddha’. Een indrukwekkende, 12 meter hoge, gouden Boeddhabeeld, zittend op een berg, met een prachtige achtergrond van de turquoise zee. Deze boeddha is de belangrijkste plaats voor de boeddhistische bevolking om hun respect te komen tonen en kaarsen, bloemen en wierookstokjes te offeren.De volgende stop is een plaats die liefdevol de bijnaam ‘The Grand Father & Grand Mother Rocks’ heeft verdiend. Het is een must voor zowel internationale toeristen als Thaise toeristen om deze te bezoeken wanneer ze reizen naar Koh Samui. Ontdek zelf waarom Dan is het tijd om naar het best verborgen geheim van Koh Samui te gaan: Na Muang Waterfall. Het water van deze mooie waterval stroomt naar een natuurlijk zwembad, dat heerlijk verkoelend is op een warme dag. Voel je vrij om erin te springen en te genieten van deze prachtige plek.De laatste stop van vandaag is Nathon Town, de voormalige hoofdstad van het eiland. Hierna word je teruggebracht naar je hotel in Koh Samui.