Jogjakarta per Becak

Boek deze reis

vanaf € 21
Beschikbaarheid en boeken
Vandaag ga je op pad op de lokale manier! Tijdens deze excursie ontdek je per “Becak” (fietstaxi) de levendige en gezellige stad Jogjakarta. Hoe de excursie precies ingevuld gaat worden, ligt helemaal aan jou! Vertel de gids wat je graag wilt zien. Ga bijvoorbeeld naar het Keraton / het Paleis van de huidige Sultan en Tamansari, het waterpaleis. Of breng een bezoek aan wat specifieke Indonesische ambachten. Zo kun je naar een batik atelier, waar ze prachtige doeken maken, of naar een lokaal fabriekje waar ze Wayang Kulit poppen maken, allemaal indrukwekkend handwerk. Maar ook de lokale markt, de ondergrondse moskee en het oude Fort Vredeburg zijn meer dan de moeite waard!
Jogjakarta is de studentenstad van Java. Tijdens deze excursie ontdek je per Becak (fietstaxi) samen met een lokale gids deze levendige stad. Hoe de excursie precies ingevuld gaat worden ligt aan jou. De becak met gids staan tot je beschikking.Op het programma staan bijvoorbeeld het Keraton (het Paleis van de huidige Sultan) en Tamansari (het waterpaleis). Verder mag een bezoek aan wat Indonesische ambachten natuurlijk niet ontbreken. Zo kun je een bezoek brengen aan een batik atelier, waar ze erg mooie doeken maken of een fabriekje waar ze Wayang Kulit poppen maken. Deze Wayang poppen worden gebruikt voor de schaduwpoppen spellen, die nog steeds opgevoerd worden in onder andere het Keraton.Verder kun je de dierenmarkt, de ondergrondse moskee of het oude Fort Vredeburg bezoeken. Mocht je dit op prijs stellen, dan helpen wij jou graag bij het samenstellen van een leuk en divers programma. Vandaag ga je op pad op de lokale manier! Tijdens deze excursie ontdek je per “Becak” (fietstaxi) de levendige en gezellige stad Jogjakarta. Hoe de excursie precies ingevuld gaat worden, ligt helemaal aan jou! Vertel de gids wat je graag wilt zien. Ga bijvoorbeeld naar het Keraton / het Paleis van de huidige Sultan en Tamansari, het waterpaleis. Of breng een bezoek aan wat specifieke Indonesische ambachten. Zo kun je naar een batik atelier, waar ze prachtige doeken maken, of naar een lokaal fabriekje waar ze Wayang Kulit poppen maken, allemaal indrukwekkend handwerk. Maar ook de lokale markt, de ondergrondse moskee en het oude Fort Vredeburg zijn meer dan de moeite waard!
Jogjakarta is de studentenstad van Java. Tijdens deze excursie ontdek je per Becak (fietstaxi) samen met een lokale gids deze levendige stad. Hoe de excursie precies ingevuld gaat worden ligt aan jou. De becak met gids staan tot je beschikking.Op het programma staan bijvoorbeeld het Keraton (het Paleis van de huidige Sultan) en Tamansari (het waterpaleis). Verder mag een bezoek aan wat Indonesische ambachten natuurlijk niet ontbreken. Zo kun je een bezoek brengen aan een batik atelier, waar ze erg mooie doeken maken of een fabriekje waar ze Wayang Kulit poppen maken. Deze Wayang poppen worden gebruikt voor de schaduwpoppen spellen, die nog steeds opgevoerd worden in onder andere het Keraton.Verder kun je de dierenmarkt, de ondergrondse moskee of het oude Fort Vredeburg bezoeken. Mocht je dit op prijs stellen, dan helpen wij jou graag bij het samenstellen van een leuk en divers programma.