Fietstour Mekong Islands

Boek deze reis

vanaf € 55
Beschikbaarheid en boeken
De Phnom Penh fietstour brengt je ver weg van de tuktuks, de motoren, de massages, de pizzas en de bars. Gewoon lekker fietsen over de eilandjes in de Mekong rivier, even ten noorden van Phnom Penh. Wanneer je terugkeert naar de stad heb je een hele andere kant van Phnom Penh en van Cambodja gezien.
Vandaag ga je per fiets de omgeving van deze fascinerende stad verder verkennen. Een werkelijk unieke ervaring omdat je buiten de toeristische gebieden komt, ver weg van de engelssprekende tuktuks, de motoren, de massages, de pizza´s en de bars. De fietstocht brengt je onder andere naar de eilandjes in de Mekong-rivier, even ten noorden van Phnom Penh. Je leert hier de andere kant van Phnom Penh kennen, een kant de voor de meeste toeristen verborgen blijft. De Phnom Penh fietstour brengt je ver weg van de tuktuks, de motoren, de massages, de pizzas en de bars. Gewoon lekker fietsen over de eilandjes in de Mekong rivier, even ten noorden van Phnom Penh. Wanneer je terugkeert naar de stad heb je een hele andere kant van Phnom Penh en van Cambodja gezien.
Vandaag ga je per fiets de omgeving van deze fascinerende stad verder verkennen. Een werkelijk unieke ervaring omdat je buiten de toeristische gebieden komt, ver weg van de engelssprekende tuktuks, de motoren, de massages, de pizza´s en de bars. De fietstocht brengt je onder andere naar de eilandjes in de Mekong-rivier, even ten noorden van Phnom Penh. Je leert hier de andere kant van Phnom Penh kennen, een kant de voor de meeste toeristen verborgen blijft.