Fietstour in omgeving Siem Reap

Boek deze reis

vanaf € 59
Beschikbaarheid en boeken
Tijdens deze fietstour in omgeving Siem Reap kom je echt in aanraking met de lokale bevolking en zie je het echte Cambodjaanse platteland. Tussen de rijstvelden, door lokale dorpjes krijg je pas echt de kans om de geuren en geluiden van het platteland in je op te nemen. Je luncht bij een vriendelijke lokale familie thuis en vervolgens ga je met de auto verder naar Kampong Klaeng waar je een fascinerende boottocht maakt.
Je trekt er een hele dag op uit om per fiets, auto en boot de omgeving van Siem Reap te verkennen want er is zeker meer te zien dan enkel de tempels van Angkor. Terwijl je op de fiets het eerste deel van de tour aflegt, adem je letterlijk de geur van de rijstvelden in en word je omringt door prachtige lotusbloemen in de vijvers. Je stopt bij een lokale markt, traditionele huizen en een kleine verborgen tempel. Per auto vervolg je de route naar Kampong Kleang. Het meest authentieke dorp aan het grote Tonlé Sap meer.Vandaag is de lunch bij een alleraardigste lokale familie, een uitgelezen kans om in contact te komen met de lokale bevolking van dit fascinerende land. Je kunt hier even heerlijk relaxen in de aanwezige hangmatten. Na dit aangename oponthoud ga je verder per boot (afhankelijk van het seizoen). Je vaart door het pittoreske dorp waarvan de huizen op wel 10 meter hoge palen staan. In het droge seizoen valt dit meer droog en kun je er wandelen. Dan zie je pas hoe hoog de huizen zijn en krijg je een idee hoe groot het verschil in waterstand hier kan zijn. De terugweg naar Siem Reap gaat gedeeltelijk over onverharde wegen en via kleine dorpjes. Tijdens deze fietstour in omgeving Siem Reap kom je echt in aanraking met de lokale bevolking en zie je het echte Cambodjaanse platteland. Tussen de rijstvelden, door lokale dorpjes krijg je pas echt de kans om de geuren en geluiden van het platteland in je op te nemen. Je luncht bij een vriendelijke lokale familie thuis en vervolgens ga je met de auto verder naar Kampong Klaeng waar je een fascinerende boottocht maakt.
Je trekt er een hele dag op uit om per fiets, auto en boot de omgeving van Siem Reap te verkennen want er is zeker meer te zien dan enkel de tempels van Angkor. Terwijl je op de fiets het eerste deel van de tour aflegt, adem je letterlijk de geur van de rijstvelden in en word je omringt door prachtige lotusbloemen in de vijvers. Je stopt bij een lokale markt, traditionele huizen en een kleine verborgen tempel. Per auto vervolg je de route naar Kampong Kleang. Het meest authentieke dorp aan het grote Tonlé Sap meer.Vandaag is de lunch bij een alleraardigste lokale familie, een uitgelezen kans om in contact te komen met de lokale bevolking van dit fascinerende land. Je kunt hier even heerlijk relaxen in de aanwezige hangmatten. Na dit aangename oponthoud ga je verder per boot (afhankelijk van het seizoen). Je vaart door het pittoreske dorp waarvan de huizen op wel 10 meter hoge palen staan. In het droge seizoen valt dit meer droog en kun je er wandelen. Dan zie je pas hoe hoog de huizen zijn en krijg je een idee hoe groot het verschil in waterstand hier kan zijn. De terugweg naar Siem Reap gaat gedeeltelijk over onverharde wegen en via kleine dorpjes.