Fietstour Angkor Wat

Boek deze reis

vanaf € 55
Beschikbaarheid en boeken
Heb je genoeg van tuk tuk, taxis en constant rondgereden worden door een ander. Dan is de Angkor Wat Fietstour helemaal voor jou. Via kleine achteraf weggetjes ontdek je niet alleen de highlights van dit fascinerende wereldwonder maar ook de die onbekende plekjes waar je met de tuktuk niet snel komt. Laat de drukte achter je en ontdek hoe de fiets eigenlijk het ultieme vervoermiddel is om Angkor Wat mee te bezoeken.
Tour is te boeken als join-in of privé tour.
Ontsnap aan de menigte, de drukke wegen en de begaanbare paden in Angkor. Fiets langs kleine paden en smalle wegen en zie een andere kant van de tempels van Angkor. Deze fietstour brengt je niet alleen naar de belangrijkste highlights zoals Angkor Wat zelf, Tha Prom, The Elephant Terrace en de Bayon, maar ook naar een aantal minder makkelijk bereikbare en dus minder toeristische plekjes. Je stopt regelmatig voor foto’s en natuurlijk om de tempels te bezoeken. Ook de nodige versnaperingen en rust momenten ontbreken uiteraard niet. Je eindigt met een ritje via kleine paden door de lokale dorpen en dan terug naar de stad. Deze plezierige rit op een goede fiets met een vriendelijke Cambodjaanse fietsgids is een bijzondere manier om de tempels te bezoeken en te ervaren. De afstand is ongeveer 30 km op voornamelijk vlakke tracks en kleine wegen. Heb je genoeg van tuk tuk, taxis en constant rondgereden worden door een ander. Dan is de Angkor Wat Fietstour helemaal voor jou. Via kleine achteraf weggetjes ontdek je niet alleen de highlights van dit fascinerende wereldwonder maar ook de die onbekende plekjes waar je met de tuktuk niet snel komt. Laat de drukte achter je en ontdek hoe de fiets eigenlijk het ultieme vervoermiddel is om Angkor Wat mee te bezoeken.
Tour is te boeken als join-in of privé tour.
Ontsnap aan de menigte, de drukke wegen en de begaanbare paden in Angkor. Fiets langs kleine paden en smalle wegen en zie een andere kant van de tempels van Angkor. Deze fietstour brengt je niet alleen naar de belangrijkste highlights zoals Angkor Wat zelf, Tha Prom, The Elephant Terrace en de Bayon, maar ook naar een aantal minder makkelijk bereikbare en dus minder toeristische plekjes. Je stopt regelmatig voor foto’s en natuurlijk om de tempels te bezoeken. Ook de nodige versnaperingen en rust momenten ontbreken uiteraard niet. Je eindigt met een ritje via kleine paden door de lokale dorpen en dan terug naar de stad. Deze plezierige rit op een goede fiets met een vriendelijke Cambodjaanse fietsgids is een bijzondere manier om de tempels te bezoeken en te ervaren. De afstand is ongeveer 30 km op voornamelijk vlakke tracks en kleine wegen.