Fietsen en koken in de tropen (Bangkok)

Boek deze reis

vanaf € 77
Beschikbaarheid en boeken

We houden allemaal van fietsen, Bangkok en lekker eten. Wat is er dan niet mooier om te doen en deze met elkaar samen te voegen. Tijdens deze dag tour ontdek je het oude Bang Rak, China Town, Thonburi en leer je koken van onze eigen chef-kok.Deze tour laat je het onbekende China Town zien, maar ook de kleurrijke bloemenmarkt van Bangkok waarna je de Chao Phraya rivier oversteekt.
Hier passeer je onder andere de Wat Arun en de tuinen van de Koningin-moeder. Kom bij in ons hoofdkwartier, waarna je 4 heerlijke Thaise gerechten leert bereiden.Een tour voor jong en oud, als je al het goede van Bangkok in 1 dag wilt meemaken.  Fietsen en koken in de Tropen van Bangkok!Tijdens de tour maak je gebruik van goede en nieuwe fietsen. Professionele gidsen die goed Engels spreken en er alles aan zullen doen om deze dag onvergetelijk te maken. Ga naar huis met mooie herinneringen en verras je vrienden en familie met je kookkunsten. We houden allemaal van fietsen, Bangkok en lekker eten. Wat is er dan niet mooier om te doen en deze met elkaar samen te voegen. Tijdens deze dag tour ontdek je het oude Bang Rak, China Town, Thonburi en leer je koken van onze eigen chef-kok.Deze tour laat je het onbekende China Town zien, maar ook de kleurrijke bloemenmarkt van Bangkok waarna je de Chao Phraya rivier oversteekt.
Hier passeer je onder andere de Wat Arun en de tuinen van de Koningin-moeder. Kom bij in ons hoofdkwartier, waarna je 4 heerlijke Thaise gerechten leert bereiden.Een tour voor jong en oud, als je al het goede van Bangkok in 1 dag wilt meemaken.  Fietsen en koken in de Tropen van Bangkok!Tijdens de tour maak je gebruik van goede en nieuwe fietsen. Professionele gidsen die goed Engels spreken en er alles aan zullen doen om deze dag onvergetelijk te maken. Ga naar huis met mooie herinneringen en verras je vrienden en familie met je kookkunsten.