Dinner cruise Bangkok by night

Boek deze reis

vanaf € 53
Beschikbaarheid en boeken
Wanneer de zon langzaam ondergaat, wordt de metropool Bangkok verlicht met duizenden lampjes. De stad krijgt hierdoor een sprookjesachtige uitstraling, wat met name vanaf het water een bijzonder schouwspel oplevert. Varend over de Chao Praya rivier per traditionele rijstboot, kun je genieten van dit prachtig uitzicht. Zo vaar je onder andere langs het Grand Palace en Wat Arun. Even verderop staan de meest moderne bouwwerken en luxueuze hotels. Het contrast is enorm. Tijdens de dinner cruise worden er een aantal heerlijke Thaise maaltijden geserveerd. Vaar met ons mee en geniet van een geslaagd en romantisch avondje uit!
In de vroege avond word je opgehaald bij je hotel in Bangkok. Vanaf hier ga je naar de bootpier, waar de traditionele teakhouten rijstboot al op je ligt te wachten. Hier word je verwelkomt op een typisch Thaise manier: er wordt wat water over je heen gesprenkeld en je krijgt een mooie bloemenkrans.
Eenmaal aan boord kun je genieten van heerlijke gerechten die met veel zorg en aandacht zijn bereid. Je kunt kiezen uit een Thaise, seafood of vegetarische maaltijd. Ondertussen vaart de boot over de Chao Praya rivier, langs de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. Zo kom je onder andere langs Wat Arun en het Grand Palace. De tempels zijn prachtig verlicht, wat een sprookjesachtig plaatje oplevert. Ook ontdek je de grote verscheidenheid van Bangkok. Op het ene moment passeer je één van de oudste gebouwen van Bangkok, daterend uit de Portugese periode. Even later vaar je langs de meest moderne 5-sterren hotels.Na ongeveer twee uur varen keer je terug naar de bootpier, waarna de transfer naar je hotel in Bangkok volgt.Belangrijke informatie: Deze tour wordt in een internationale groep uitgevoerd. Wanneer de zon langzaam ondergaat, wordt de metropool Bangkok verlicht met duizenden lampjes. De stad krijgt hierdoor een sprookjesachtige uitstraling, wat met name vanaf het water een bijzonder schouwspel oplevert. Varend over de Chao Praya rivier per traditionele rijstboot, kun je genieten van dit prachtig uitzicht. Zo vaar je onder andere langs het Grand Palace en Wat Arun. Even verderop staan de meest moderne bouwwerken en luxueuze hotels. Het contrast is enorm. Tijdens de dinner cruise worden er een aantal heerlijke Thaise maaltijden geserveerd. Vaar met ons mee en geniet van een geslaagd en romantisch avondje uit!
In de vroege avond word je opgehaald bij je hotel in Bangkok. Vanaf hier ga je naar de bootpier, waar de traditionele teakhouten rijstboot al op je ligt te wachten. Hier word je verwelkomt op een typisch Thaise manier: er wordt wat water over je heen gesprenkeld en je krijgt een mooie bloemenkrans.
Eenmaal aan boord kun je genieten van heerlijke gerechten die met veel zorg en aandacht zijn bereid. Je kunt kiezen uit een Thaise, seafood of vegetarische maaltijd. Ondertussen vaart de boot over de Chao Praya rivier, langs de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. Zo kom je onder andere langs Wat Arun en het Grand Palace. De tempels zijn prachtig verlicht, wat een sprookjesachtig plaatje oplevert. Ook ontdek je de grote verscheidenheid van Bangkok. Op het ene moment passeer je één van de oudste gebouwen van Bangkok, daterend uit de Portugese periode. Even later vaar je langs de meest moderne 5-sterren hotels.Na ongeveer twee uur varen keer je terug naar de bootpier, waarna de transfer naar je hotel in Bangkok volgt.Belangrijke informatie: Deze tour wordt in een internationale groep uitgevoerd.