De schoonheid van Kintamani

Boek deze reis

vanaf € 76
Beschikbaarheid en boeken
Deze ochtend word je na het ontbijt opgehaald bij je hotel voor een fantastische dag die begint met een traditionele Balinese dansvoorstelling. Hierna gaat de tocht verder naar het dorpje Kemenuh waar Bali’s meeste houtsnijwerk vandaan komt. Neem een kijkje bij de getalenteerde kunstenaars in de nog altijd traditionele werkplaatsen. De volgende stop is Kintamani, waar je een adembenemend mooi uitzicht hebt op de Batur vulkaan en het bijbehorend meer. Hier is ook de mogelijkheid te lunchen met majestueus uitzicht. Vervolgens ga je verder naar de Tampaksiring tempel met de fontein der eeuwige jeugd.
Hoogtepunten van ‘Schoonheid van Kintamani’ dagtour:
  • Traditionele Balinese Dansen
  • Authentieke houtsnijwerken
  • Adembenemende uitzichten vanaf Mount and Lake Batur
  • Bezoek aan de Tampaksiring’s heilige fontein der eeuwige jeugd
Let op! Iedere maandag wordt deze tour begeleid door een Nederlands sprekende gids.
Bali is wereldberoemd vanwege de prachtige traditionele dansen. De meest beroemde Balinese dansen zijn de Barong & Keris dans. Ze vertolken de eeuwige strijd tussen de goede en kwade geesten. De Keris wordt ook wel de zwaardendans genoemd. Na het zien van deze prachtige dansen gaat de tour verder naar het dorpje Kemenuh waar we een bezoek brengen aan een aantal van Balis meest getalenteerde kunstenaars die hier werkzaam zijn in de traditionele houtsnijwerkplaats. Van hieruit vervolgen we de tour naar de Kintamani voor prachtige uitzichten op het Batur meer en de daarbij gelegen gelijknamige en nog steeds actieve vulkaan (1730 meter hoog). Hier heb je ook de mogelijkheid om te lunchen terwijl je geniet van het mooie uitzicht. De volgende bestemming is Tampaksiring, waar zich de heilige ‘Fontein der eeuwige jeugd’ bevindt. Deze ochtend word je na het ontbijt opgehaald bij je hotel voor een fantastische dag die begint met een traditionele Balinese dansvoorstelling. Hierna gaat de tocht verder naar het dorpje Kemenuh waar Bali’s meeste houtsnijwerk vandaan komt. Neem een kijkje bij de getalenteerde kunstenaars in de nog altijd traditionele werkplaatsen. De volgende stop is Kintamani, waar je een adembenemend mooi uitzicht hebt op de Batur vulkaan en het bijbehorend meer. Hier is ook de mogelijkheid te lunchen met majestueus uitzicht. Vervolgens ga je verder naar de Tampaksiring tempel met de fontein der eeuwige jeugd.
Hoogtepunten van ‘Schoonheid van Kintamani’ dagtour:
  • Traditionele Balinese Dansen
  • Authentieke houtsnijwerken
  • Adembenemende uitzichten vanaf Mount and Lake Batur
  • Bezoek aan de Tampaksiring’s heilige fontein der eeuwige jeugd
Let op! Iedere maandag wordt deze tour begeleid door een Nederlands sprekende gids.
Bali is wereldberoemd vanwege de prachtige traditionele dansen. De meest beroemde Balinese dansen zijn de Barong & Keris dans. Ze vertolken de eeuwige strijd tussen de goede en kwade geesten. De Keris wordt ook wel de zwaardendans genoemd. Na het zien van deze prachtige dansen gaat de tour verder naar het dorpje Kemenuh waar we een bezoek brengen aan een aantal van Balis meest getalenteerde kunstenaars die hier werkzaam zijn in de traditionele houtsnijwerkplaats. Van hieruit vervolgen we de tour naar de Kintamani voor prachtige uitzichten op het Batur meer en de daarbij gelegen gelijknamige en nog steeds actieve vulkaan (1730 meter hoog). Hier heb je ook de mogelijkheid om te lunchen terwijl je geniet van het mooie uitzicht. De volgende bestemming is Tampaksiring, waar zich de heilige ‘Fontein der eeuwige jeugd’ bevindt.