Cambodjaanse kookcursus in Siem Reap

Boek deze reis

vanaf € 37
Beschikbaarheid en boeken
Heb je even genoeg tempels gezien maar blijven die heerlijke geuren van al dat eten maar in je neus zitten? Dan is het nu tijd om je kookkunsten te verfijnen tijdens deze Cambodjaanse kookcursus. Je leert vandaag de fijne kneepjes van de Cambodjaanse keuken eerste hand van de lokale chef. Bij een lokale familie wordt je welkom geheten en leer je alles over de Cambodjaanse keuken en het bijgeloof.Let goed op en maak de lekkerste gerechten want na afloop mag je natuurlijk je eigen maaltje opeten met de lokale familie. Een heerlijke dag die je even weg haalt uit de drukte van de stad, de complexe ruïnes en het dagelijks leven. Na afloop krijg je een boekje met de recepten mee zodat je het thuis zelf nog eens fijntjes over kunt doen. Wat is er nu leuker dan je vakantie foto’s via je media player af te spelen terwijl je heerlijke Cambodjaanse gerechten serveert aan vrienden en familie. Je kunt er voor kiezen om deze workshop een halve of een hele dag te volgen.
Leer om gerechten uit de traditionele Cambodjaanse keuken te bereiden in een dorpje op het platteland tijdens een leuke Cambodjaanse kookcursus. Elke klas heeft maximaal zes deelnemers (behalve voor privé groepsboekingen) en wordt geleid door een engels sprekende chef-kok.De dag start met een bezoek aan een lokale familie waar je meer leert over koken in een traditioneel Khmer huishouden, lokaal voedsel, gebruiken en bijgeloof! De lessen zijn interactief, je krijgt een receptenboekje na afloop en uiteraard ga je ook de zelfbereide gerechten proeven. Een unieke ervaring als je van koken en eten houdt! Heb je even genoeg tempels gezien maar blijven die heerlijke geuren van al dat eten maar in je neus zitten? Dan is het nu tijd om je kookkunsten te verfijnen tijdens deze Cambodjaanse kookcursus. Je leert vandaag de fijne kneepjes van de Cambodjaanse keuken eerste hand van de lokale chef. Bij een lokale familie wordt je welkom geheten en leer je alles over de Cambodjaanse keuken en het bijgeloof.Let goed op en maak de lekkerste gerechten want na afloop mag je natuurlijk je eigen maaltje opeten met de lokale familie. Een heerlijke dag die je even weg haalt uit de drukte van de stad, de complexe ruïnes en het dagelijks leven. Na afloop krijg je een boekje met de recepten mee zodat je het thuis zelf nog eens fijntjes over kunt doen. Wat is er nu leuker dan je vakantie foto’s via je media player af te spelen terwijl je heerlijke Cambodjaanse gerechten serveert aan vrienden en familie. Je kunt er voor kiezen om deze workshop een halve of een hele dag te volgen.
Leer om gerechten uit de traditionele Cambodjaanse keuken te bereiden in een dorpje op het platteland tijdens een leuke Cambodjaanse kookcursus. Elke klas heeft maximaal zes deelnemers (behalve voor privé groepsboekingen) en wordt geleid door een engels sprekende chef-kok.De dag start met een bezoek aan een lokale familie waar je meer leert over koken in een traditioneel Khmer huishouden, lokaal voedsel, gebruiken en bijgeloof! De lessen zijn interactief, je krijgt een receptenboekje na afloop en uiteraard ga je ook de zelfbereide gerechten proeven. Een unieke ervaring als je van koken en eten houdt!