Bewonder de Ijen vulkaan

Boek deze reis

vanaf € 72
Beschikbaarheid en boeken
Deze tour vertrekt en eindigt in het vlakbij gelegen Ketapang, Java. In alle vroegte word je opgehaald bij het hotel en vertrekken we voor een rit met 4×4 van 1:30 uur naar het basiskamp op 1850 meter hoogte. Vanaf daar is het een wandeling van ongeveer 3 km naar de top van de berg (2385 meter). Onderweg kom je de arbeiders van de zwavelmijnen tegen. Ze dragen soms wel 80 kilo tegelijk de berg af vanaf de mijn hoog boven bij de krater. De uitzichten vanaf de bergwand zijn adembenemend en welke kant je ook op kijkt je ziet een eindeloos landschap van bergen en het prachtige turquoise bergmeer. Terug via hetzelfde pad, wat soms door dauw glad kan zijn. Vervolgens terug naar het hotel.
Deze tour vertrekt en eindigt in het vlak bij gelegen Ketapang. In alle vroegte word je opgehaald bij je hotel en zorgen we dat je een ontbijtbox mee krijgt voor onderweg. En zo vertrekken we in alle vroegte voor een rit met 4×4 van 1:30 uur naar het basiskamp op 1850 meter hoogte. Vanaf daar is het een wandeling van ongeveer 3 km naar de top van de berg (2385 meter). Onderweg kom je de arbeiders van de zwavelmijnen tegen. Ze dragen soms wel 80 kilo tegelijk de berg af vanaf de mijn hoog boven bij de krater. De uitzichten vanaf de bergwand zijn adembenemend en welke kant je ook op kijkt je ziet een eindeloos landschap van bergen en het prachtige turquoise bergmeer. Terug via hetzelfde pad, wat soms door dauw glad kan zijn. Vervolgens terug naar het hotel. Deze tour vertrekt en eindigt in het vlakbij gelegen Ketapang, Java. In alle vroegte word je opgehaald bij het hotel en vertrekken we voor een rit met 4×4 van 1:30 uur naar het basiskamp op 1850 meter hoogte. Vanaf daar is het een wandeling van ongeveer 3 km naar de top van de berg (2385 meter). Onderweg kom je de arbeiders van de zwavelmijnen tegen. Ze dragen soms wel 80 kilo tegelijk de berg af vanaf de mijn hoog boven bij de krater. De uitzichten vanaf de bergwand zijn adembenemend en welke kant je ook op kijkt je ziet een eindeloos landschap van bergen en het prachtige turquoise bergmeer. Terug via hetzelfde pad, wat soms door dauw glad kan zijn. Vervolgens terug naar het hotel.
Deze tour vertrekt en eindigt in het vlak bij gelegen Ketapang. In alle vroegte word je opgehaald bij je hotel en zorgen we dat je een ontbijtbox mee krijgt voor onderweg. En zo vertrekken we in alle vroegte voor een rit met 4×4 van 1:30 uur naar het basiskamp op 1850 meter hoogte. Vanaf daar is het een wandeling van ongeveer 3 km naar de top van de berg (2385 meter). Onderweg kom je de arbeiders van de zwavelmijnen tegen. Ze dragen soms wel 80 kilo tegelijk de berg af vanaf de mijn hoog boven bij de krater. De uitzichten vanaf de bergwand zijn adembenemend en welke kant je ook op kijkt je ziet een eindeloos landschap van bergen en het prachtige turquoise bergmeer. Terug via hetzelfde pad, wat soms door dauw glad kan zijn. Vervolgens terug naar het hotel.