Apsara Theater

Boek deze reis

vanaf € 33
Beschikbaarheid en boeken
In het Apsara Theater brengen dansers, musici en zangeressen de oude Khmer cultuur tot leven in een spectaculaire omgeving. Dit alles vindt plaats terwijl je geniet van een heerlijke cocktail en de fantastische Cambodjaanse keuken.”Apsara is een beroemd figuur in de Boeddhistische en Hindoeistische mythologie. Zij was een beeldschone jonge vrouw, een onweerstaanbaar verleidelijke danseres en bovenal een onsterfelijke hemelse nimf”
Maak kennis met de schone traditionele kunsten van Cambodja. De Khmer zijn niet alleen bekend vanwege hun prachtige architectuur maar ook zeer getalenteerde dansers en musici. Tijdens deze prachtige voorstelling wordt je mee terug genomen in de tijd en brengen de professionele artiesten tezamen de oude Khmer cultuur tot leven in een sprookjesachtige omgeving. De culturele dansvoorstelling zou niet compleet zijn zonder een aantal van de lekkerste gerechten uit de Cambodjaanse keuken terwijl je dit prachtige spektakel aanschouwt. In het Apsara Theater brengen dansers, musici en zangeressen de oude Khmer cultuur tot leven in een spectaculaire omgeving. Dit alles vindt plaats terwijl je geniet van een heerlijke cocktail en de fantastische Cambodjaanse keuken.”Apsara is een beroemd figuur in de Boeddhistische en Hindoeistische mythologie. Zij was een beeldschone jonge vrouw, een onweerstaanbaar verleidelijke danseres en bovenal een onsterfelijke hemelse nimf”
Maak kennis met de schone traditionele kunsten van Cambodja. De Khmer zijn niet alleen bekend vanwege hun prachtige architectuur maar ook zeer getalenteerde dansers en musici. Tijdens deze prachtige voorstelling wordt je mee terug genomen in de tijd en brengen de professionele artiesten tezamen de oude Khmer cultuur tot leven in een sprookjesachtige omgeving. De culturele dansvoorstelling zou niet compleet zijn zonder een aantal van de lekkerste gerechten uit de Cambodjaanse keuken terwijl je dit prachtige spektakel aanschouwt.