Apen en Tanah Lot bij zonsondergang

Boek deze reis

vanaf € 69
Beschikbaarheid en boeken
Deze tour brengt je in een halve dag langs 3 van Bali’s belangrijkste hoogtepunten Je begint deze middag met een bezoek aan de fascinerende Taman Ayun tempel in Mengwi. Dit is een van de mooiste van het eiland. Hierna ga je door naar het Kedaton bos, ook wel bekend als het ‘apen bos’. Rond het vallen van de avond ga je naar de op een prachtige rotspunt gelegen Tanah Lot tempel, de mooiste plek op Bali voor een onvergetelijke zonsondergang waarbij je de zon langs de tempel in de zee zit zakken terwijl de lucht fel oranjerood kleurt.Hoogtepunten van Apen en Tanah Lot bij zonsondergang:
  • Taman Ayun tempel
  • Apen en vliegende vossen in het Kedaton apen bos
  • Zonsondergang bij de  Tanah Lot tempel
Let op! Iedere woensdag wordt deze tour uitgevoerd met Nederlands sprekende gids!
Heb je ooit een echte Balinese zonsondergang gezien? Deze halve dagtocht is een absolute must voor iedereen die Bali bezoekt. Je vertrekt in de middag en brengt een bezoek aan de belangrijke Taman Ayun tempel in Mengwi, in de 17e eeuw gebouwd voor de Prins van Tabanan. De tempel is omringt met een grote gracht die de oceaan symboliseert. Vervolgens gaat de tour verder naar het heilige Alas Kedaton ‘apen bos’. Het bos bestaat voornamelijk uit nootmuskaatbomen en naast de 3 apenfamilies wonen er ook veel vliegende vossen. Zorg dat je je geheugenkaartje niet helemaal vol schiet want het hoogtepunt moet nog komen. Rond een uur of 6 in de avond gaat de zon onder en de Tanah Lot tempel gebouwd bovenop een rots, op slechts een paar 100 meter afstand van de zee is een van de mooiste en meest romantische plekjes op Bali om dit te aanschouwen. Deze tour brengt je in een halve dag langs 3 van Bali’s belangrijkste hoogtepunten Je begint deze middag met een bezoek aan de fascinerende Taman Ayun tempel in Mengwi. Dit is een van de mooiste van het eiland. Hierna ga je door naar het Kedaton bos, ook wel bekend als het ‘apen bos’. Rond het vallen van de avond ga je naar de op een prachtige rotspunt gelegen Tanah Lot tempel, de mooiste plek op Bali voor een onvergetelijke zonsondergang waarbij je de zon langs de tempel in de zee zit zakken terwijl de lucht fel oranjerood kleurt.Hoogtepunten van Apen en Tanah Lot bij zonsondergang:
  • Taman Ayun tempel
  • Apen en vliegende vossen in het Kedaton apen bos
  • Zonsondergang bij de  Tanah Lot tempel
Let op! Iedere woensdag wordt deze tour uitgevoerd met Nederlands sprekende gids!
Heb je ooit een echte Balinese zonsondergang gezien? Deze halve dagtocht is een absolute must voor iedereen die Bali bezoekt. Je vertrekt in de middag en brengt een bezoek aan de belangrijke Taman Ayun tempel in Mengwi, in de 17e eeuw gebouwd voor de Prins van Tabanan. De tempel is omringt met een grote gracht die de oceaan symboliseert. Vervolgens gaat de tour verder naar het heilige Alas Kedaton ‘apen bos’. Het bos bestaat voornamelijk uit nootmuskaatbomen en naast de 3 apenfamilies wonen er ook veel vliegende vossen. Zorg dat je je geheugenkaartje niet helemaal vol schiet want het hoogtepunt moet nog komen. Rond een uur of 6 in de avond gaat de zon onder en de Tanah Lot tempel gebouwd bovenop een rots, op slechts een paar 100 meter afstand van de zee is een van de mooiste en meest romantische plekjes op Bali om dit te aanschouwen.