Ang Thong Marine Park

Boek deze reis

vanaf € 101
Beschikbaarheid en boeken
Ang Thong Marine Park is een prachtige eilandengroep, gelegen aan de westkust van Koh Samui en bestaat uit ongeveer 42 eilanden. Als je wilt kan je zelfs een wandeling maken die je beloont met een van de beste uitzichten in heel Thailand! 
Vandaag zie je grotten, verborgen lagunes en witte zandstranden. De meeste eilanden van de parken hebben steile en bizarre rotsformaties en je gaat kajakken onder de overhangende kliffen en door mooie grotten. De lunch is inbegrepen op een van de eilanden en natuurlijk heb je genoeg tijd om te snorkelen en te zwemmen tussen de mooie koralen.Voor de echte avonturier is er een wandeling die je met 45 minuten naar de top van het eiland brengt en wat een adembenemend mooi uitzicht geeft over de regio. Zorg ervoor dat je genoeg water meeneemt!Terwijl je terug vaart naar Koh Samui moet je goed opletten, want als je gelukt hebt zie je misschien een school vliegende vissen die uit het water springen, of zelfs een paar spelende dolfijnen! Uiteraard is dit niet gegarandeerd. Ang Thong Marine Park is een prachtige eilandengroep, gelegen aan de westkust van Koh Samui en bestaat uit ongeveer 42 eilanden. Als je wilt kan je zelfs een wandeling maken die je beloont met een van de beste uitzichten in heel Thailand! 
Vandaag zie je grotten, verborgen lagunes en witte zandstranden. De meeste eilanden van de parken hebben steile en bizarre rotsformaties en je gaat kajakken onder de overhangende kliffen en door mooie grotten. De lunch is inbegrepen op een van de eilanden en natuurlijk heb je genoeg tijd om te snorkelen en te zwemmen tussen de mooie koralen.Voor de echte avonturier is er een wandeling die je met 45 minuten naar de top van het eiland brengt en wat een adembenemend mooi uitzicht geeft over de regio. Zorg ervoor dat je genoeg water meeneemt!Terwijl je terug vaart naar Koh Samui moet je goed opletten, want als je gelukt hebt zie je misschien een school vliegende vissen die uit het water springen, of zelfs een paar spelende dolfijnen! Uiteraard is dit niet gegarandeerd.