17-Daagse rondreis Sri Lanka en Malediven

Boek deze reis

vanaf € 1.487
Beschikbaarheid en boeken

Wat wil je nog meer tijdens je vakantie dan vriendelijke mensen, kuddes olifanten, lekker eten, eindeloze stranden en ruïnes?
Steeds meer mensen ontdekken de charme van het prachtige Sri Lanka. De geschiedenis, de cultuur en de natuur, het is de plek in Azië waar je moet zijn geweest! Daarnaast zal je je reis afsluiten op het paradijs op aarde, de plek waar de meest witte stranden met lichtgevend blauw water te zien zijn: De Malediven.Er zijn weinig landen met zoveel UNESCO Werelderfgoederen in zo’n klein gebied als in Sri Lanka, hier vind je er namelijk wel 8! Ontdek de meer dan 2000 jaar oude cultuur in tempelgrotten en op populaire toppen. Safari’s door de adembenemende nationale parken van Sri Lanka laten je kennis maken met onder meer kuddes olifanten, luipaarden, waterbuffels en de mooiste tropische vogels. Ontdek de ruige stranden, sfeervolle dorpen, de bekende Leeuwenrots en nog veel meer tijdens je bezoek aan Sri Lanka.Na Sri Lanka zal je doorreizen naar de Malediven. De afgelopen 10 jaar zijn er veel veranderingen ondergaan in dit land, eilandhoppen met openbare veerboten heeft dit adembenemende land geopend voor bezoekers van bijna alle budgetten. Met misschien wel de beste duik- en snorkelplekken ter wereld, is de Malediven een magneet voor iedereen die geïnteresseerd is in het eilandleven. Prachtige grotten, oogverblindend koraal, tropische vissen, mantaroggen, schildpadden en zelfs walvishaaien liggen op de loer. Overnacht op een prachtig eiland waarbij je voeten meteen in het zand staan wanneer je je deur opendoet! Wat wil je nog meer tijdens je vakantie dan vriendelijke mensen, kuddes olifanten, lekker eten, eindeloze stranden en ruïnes?
Steeds meer mensen ontdekken de charme van het prachtige Sri Lanka. De geschiedenis, de cultuur en de natuur, het is de plek in Azië waar je moet zijn geweest! Daarnaast zal je je reis afsluiten op het paradijs op aarde, de plek waar de meest witte stranden met lichtgevend blauw water te zien zijn: De Malediven.Er zijn weinig landen met zoveel UNESCO Werelderfgoederen in zo’n klein gebied als in Sri Lanka, hier vind je er namelijk wel 8! Ontdek de meer dan 2000 jaar oude cultuur in tempelgrotten en op populaire toppen. Safari’s door de adembenemende nationale parken van Sri Lanka laten je kennis maken met onder meer kuddes olifanten, luipaarden, waterbuffels en de mooiste tropische vogels. Ontdek de ruige stranden, sfeervolle dorpen, de bekende Leeuwenrots en nog veel meer tijdens je bezoek aan Sri Lanka.Na Sri Lanka zal je doorreizen naar de Malediven. De afgelopen 10 jaar zijn er veel veranderingen ondergaan in dit land, eilandhoppen met openbare veerboten heeft dit adembenemende land geopend voor bezoekers van bijna alle budgetten. Met misschien wel de beste duik- en snorkelplekken ter wereld, is de Malediven een magneet voor iedereen die geïnteresseerd is in het eilandleven. Prachtige grotten, oogverblindend koraal, tropische vissen, mantaroggen, schildpadden en zelfs walvishaaien liggen op de loer. Overnacht op een prachtig eiland waarbij je voeten meteen in het zand staan wanneer je je deur opendoet!